1. Kast gang
  2. Ikea Josef Archiefkast/ Opbergkast voor binnen buiten Geschikt voor in de tuin balkon Gereedschapskast

Alles over Ikea Josef Archiefkast/ Opbergkast voor binnen buiten Geschikt voor in de tuin balkon Gereedschapskast

4.5/5

Deze Ikea Josef Archiefkast/ Opbergkast voor binnen buiten Geschikt voor in de tuin balkon Gereedschapskast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Lockerkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 86 cm hoogte, 40 cm breedte en 35 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Ikea Josef Archiefkast/ Opbergkast voor binnen buiten Geschikt voor in de tuin balkon Gereedschapskast

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank17 kg
Type kastLockerkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Ikea Josef Archiefkast/ Opbergkast voor binnen buiten Geschikt voor in de tuin balkon Gereedschapskast

De Ikea JOSEF kast is een veelzijdige opbergoplossing die perfect past in elke ruimte, zowel binnen als buiten. Of het nu in de tuin, op het balkon, of in de wasruimte is, deze archiefkast biedt voldoende ruimte om al je spullen georganiseerd te houden. Met zijn verstelbare poten en planken kun je de kast aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Wat deze kast nog handiger maakt, is dat je meerdere kasten op elkaar kunt stapelen. Dus als je veel spullen hebt die je wilt opbergen, kun je eenvoudig extra opbergruimte creëren door twee kasten op elkaar te plaatsen. Bovendien wordt de benodigde aansluitbeslag meegeleverd, waardoor het stapelen van de kasten veilig en gemakkelijk is. De Ikea JOSEF kast is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn strakke en moderne ontwerp past hij perfect bij elke interieurstijl. De neutrale kleur zorgt ervoor dat de kast naadloos blendt in elke omgeving. Dus of je nu een opbergoplossing nodig hebt voor je tuingereedschap, balkonaccessoires of wasbenodigdheden, de Ikea JOSEF kast is de perfecte keuze. Blijf georganiseerd en creëer een opgeruimde en opgeruimde ruimte met deze veelzijdige opbergkast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Ikea Josef Archiefkast/ Opbergkast voor binnen buiten Geschikt voor in de tuin balkon Gereedschapskast

De Ikea Josef Archiefkast/ Opbergkast voor binnen buiten Geschikt voor in de tuin balkon Gereedschapskast is een Lockerkast en dit is een Dichte kast.

De Ikea Josef Archiefkast/ Opbergkast voor binnen buiten Geschikt voor in de tuin balkon Gereedschapskast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 40 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 86 cm

De Ikea Josef Archiefkast/ Opbergkast voor binnen buiten Geschikt voor in de tuin balkon Gereedschapskast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Ikea Josef Archiefkast/ Opbergkast voor binnen buiten Geschikt voor in de tuin balkon Gereedschapskast is 17 kg.