1. Kast woonkamer
  2. IN.HOMEXL Skelton Boekenkast met 8 planken en lades- Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek Metaal

Alles over IN.HOMEXL Skelton Boekenkast met 8 planken en lades- Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek Metaal

4.5/5

Deze IN.HOMEXL Skelton Boekenkast met 8 planken en lades- Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek Metaal past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 143.30 cm hoogte, 39 cm breedte en 22.50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties IN.HOMEXL Skelton Boekenkast met 8 planken en lades- Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek Metaal

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving IN.HOMEXL Skelton Boekenkast met 8 planken en lades- Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek Metaal

Berg je boeken netjes op in de IN.HOMEXL Skelton Boekenkast met 8 planken en lades. Deze industriële boekenplank is perfect voor liefhebbers van een stoere en robuuste uitstraling. De boekenkast is gemaakt van hoogwaardig metaal en biedt voldoende opbergruimte voor al je boeken en andere persoonlijke spullen. De vakken van de boekenkast hebben de juiste hoogte en diepte, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Of je nu kiest voor een industrieel hoek-boekenkast of een grote open boekenkast tegen de muur, deze Skelton boekenkast is een echte eyecatcher in elke kamer. Heb je moeite om je boekenkast georganiseerd te houden? Geen probleem! Met de IN.HOMEXL Skelton boekenkast kun je je boeken op kleur sorteren, waardoor je meteen een stijlvolle en opvallende toevoeging aan je interieur creëert. Met zijn eigentijdse ontwerp en praktische opbergruimte is deze boekenkast een must-have voor elke boekenliefhebber.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze IN.HOMEXL Skelton Boekenkast met 8 planken en lades- Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek Metaal

De IN.HOMEXL Skelton Boekenkast met 8 planken en lades- Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek Metaal is een Boekenkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De IN.HOMEXL Skelton Boekenkast met 8 planken en lades- Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek Metaal heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 39 cm
Diepte: 22.50 cm
Hoogte: 143.30 cm

De IN.HOMEXL Skelton Boekenkast met 8 planken en lades- Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek Metaal is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze IN.HOMEXL Skelton Boekenkast met 8 planken en lades- Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek Metaal is 10 kg.