1. Kast woonkamer
  2. IN.HOMEXL Zents Boekenkast, Staand Rek, met 6 niveaus, Kantoorplank, Open Planken, Voor Kantoor, Woonkamer

Alles over IN.HOMEXL Zents Boekenkast, Staand Rek, met 6 niveaus, Kantoorplank, Open Planken, Voor Kantoor, Woonkamer

4.5/5

Deze IN.HOMEXL Zents Boekenkast, Staand Rek, met 6 niveaus, Kantoorplank, Open Planken, Voor Kantoor, Woonkamer past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 176 cm hoogte, 30 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties IN.HOMEXL Zents Boekenkast, Staand Rek, met 6 niveaus, Kantoorplank, Open Planken, Voor Kantoor, Woonkamer

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving IN.HOMEXL Zents Boekenkast, Staand Rek, met 6 niveaus, Kantoorplank, Open Planken, Voor Kantoor, Woonkamer

De IN.HOMEXL Zents Boekenkast is niet zomaar een boekenkast, het is een statement stuk dat uw interieur naar een hoger niveau tilt. Met zijn rustiek bruine panelen en een sterk zwart metalen frame straalt deze boekenkast een unieke industriële stijl uit. Het symmetrische ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan de kamer, terwijl de open planken zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Dit staande rek heeft maar liefst 6 niveaus, waardoor er voldoende ruimte is om uw boeken, foto's, planten en decoratieve items tentoon te stellen. Of u nu een boekenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle toevoeging aan uw kantoor of woonkamer, deze boekenkast heeft het allemaal. Met de IN.HOMEXL Zents Boekenkast haalt u niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een tijdloze charme die de sfeer van uw interieur transformeert. Het is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, waardoor het een onmisbaar element wordt in uw woning. Laat uw boeken en persoonlijke items schitteren op deze prachtige boekenkast en geniet van de feel-good factor die het toevoegt aan uw dagelijkse leven.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze IN.HOMEXL Zents Boekenkast, Staand Rek, met 6 niveaus, Kantoorplank, Open Planken, Voor Kantoor, Woonkamer

De IN.HOMEXL Zents Boekenkast, Staand Rek, met 6 niveaus, Kantoorplank, Open Planken, Voor Kantoor, Woonkamer is een Boekenkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De IN.HOMEXL Zents Boekenkast, Staand Rek, met 6 niveaus, Kantoorplank, Open Planken, Voor Kantoor, Woonkamer heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 30 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 176 cm

De IN.HOMEXL Zents Boekenkast, Staand Rek, met 6 niveaus, Kantoorplank, Open Planken, Voor Kantoor, Woonkamer is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze IN.HOMEXL Zents Boekenkast, Staand Rek, met 6 niveaus, Kantoorplank, Open Planken, Voor Kantoor, Woonkamer is .