1. Kast woonkamer
  2. Industriële dressoir kast met glasplaat

Alles over Industriële dressoir kast met glasplaat

4.5/5

Deze Industriële dressoir kast met glasplaat past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 80 cm hoogte, 70 cm breedte en 35 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Industriële dressoir kast met glasplaat

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank20.2 kg
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Industriële dressoir kast met glasplaat

Deze prachtige industriële dressoir kast met glasplaat is de perfecte aanvulling voor uw interieur. Met zijn stoere uitstraling voegt hij een vleugje moderniteit toe aan elke woonkamer, slaapkamer of hal. De combinatie van robuust hout en een strakke glasplaat zorgt voor een unieke look die gegarandeerd de aandacht trekt. Het ruime ontwerp van deze dressoir kast biedt voldoende opbergruimte voor al uw spullen. De glasplaat bovenop is niet alleen een stijlvolle toevoeging, maar ook functioneel. U kunt hier bijvoorbeeld uw favoriete decoratieve items tentoonstellen of uw persoonlijke bezittingen veilig neerzetten. Daarnaast zorgt het glas voor een extra dimensie, waardoor uw interieur een luxueuze uitstraling krijgt. Dankzij de hoogwaardige materialen en vakmanschap is deze industriële dressoir kast duurzaam en stevig. Het is een investering die jarenlang meegaat en uw interieur een tijdloze charme geeft. Creëer een statement in uw huis met deze trendy dressoir kast en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Industriële dressoir kast met glasplaat

De Industriële dressoir kast met glasplaat is een Dressoir en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Industriële dressoir kast met glasplaat heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 70 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 80 cm

De Industriële dressoir kast met glasplaat is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Industriële dressoir kast met glasplaat is 20.2 kg.