1. Kast woonkamer
  2. Industriële dressoir kast met schuifdeur

Alles over Industriële dressoir kast met schuifdeur

4.5/5

Deze Industriële dressoir kast met schuifdeur past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 76 cm hoogte, 135 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Industriële dressoir kast met schuifdeur

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank20 kg
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Industriële dressoir kast met schuifdeur

Dit prachtige industriële dressoir kast is een absolute blikvanger in elke ruimte. Met zijn stoere uitstraling en veelzijdige opties is deze kast een must-have voor liefhebbers van industriële stijl. De kast is voorzien van twee schuifdeuren, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je spullen. Daarnaast biedt de kast voldoende legplanken en een brede oplegruimte waar je grotere woonaccessoires kunt neerzetten. Dit dressoir kast is niet alleen een perfecte opbergoplossing, maar kan ook dienen als televisie-kast. Zo kun je jouw favoriete films en series op een stijlvolle manier bekijken. Met een indrukwekkend gewicht van 44 kg staat deze kast stevig op zijn plaats en hoef je je geen zorgen te maken over wiebelen of wieken. Deze kast is gemaakt om lang mee te gaan en zal een statement maken in elke kamer waarin hij wordt geplaatst. Voeg een vleugje industriële charme toe aan je interieur met deze prachtige dressoir kast met schuifdeur!

Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Industriële dressoir kast met schuifdeur

De Industriële dressoir kast met schuifdeur is een Dressoir en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Industriële dressoir kast met schuifdeur heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 135 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 76 cm

De Industriële dressoir kast met schuifdeur is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Industriële dressoir kast met schuifdeur is 20 kg.