1. Kast woonkamer
  2. Industriële Wandkast met 4 Planken/ Rustiek

Alles over Industriële Wandkast met 4 Planken/ Rustiek

4.5/5

Deze Industriële Wandkast met 4 Planken/ Rustiek past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 136 cm hoogte, 56 cm breedte en 34 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Industriële Wandkast met 4 Planken/ Rustiek

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Industriële Wandkast met 4 Planken/ Rustiek

Deze prachtige industriële wandkast met 4 planken is een perfecte toevoeging aan jouw interieur. Of je nu een boekenliefhebber bent of graag souvenirs tentoonstelt, deze open kast biedt voldoende ruimte om al jouw kostbare bezittingen te laten zien. De rustieke uitstraling van de kast geeft een warme en sfeervolle touch aan elke kamer waarin het geplaatst wordt. De veelzijdigheid van deze wandkast is opmerkelijk. Hoewel het ontwerp perfect past bij een woonkamer, kan het ook moeiteloos worden geïntegreerd in de slaapkamer. Door het subtiele naar voren uitlopende voorste been krijgt het meubelstuk een speels karakter, waardoor het een uniek element toevoegt aan jouw interieur. Bovendien is deze wandkast niet alleen stijlvol, maar ook betaalbaar, waardoor het een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een praktisch en esthetisch aantrekkelijk wandmeubel. Met deze industriële wandkast met 4 planken kun je eindeloos experimenteren met decoratie en styling. Plaats je favoriete boeken, foto's of kunstwerken op de planken en creëer je eigen persoonlijke hoekje in huis. De solide constructie zorgt ervoor dat de kast stevig en duurzaam is, zodat je er jarenlang van kunt genieten. Kortom, deze wandkast is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een functioneel en charmant me.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Industriële Wandkast met 4 Planken/ Rustiek

De Industriële Wandkast met 4 Planken/ Rustiek is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De Industriële Wandkast met 4 Planken/ Rustiek heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 56 cm
Diepte: 34 cm
Hoogte: 136 cm

De Industriële Wandkast met 4 Planken/ Rustiek is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Industriële Wandkast met 4 Planken/ Rustiek is 5 kg.