1. Kast slaapkamer
  2. InspireMe -Zweefdeurkast Kledingkast met Spiegel Garderobekast met planken en kledingstangMONO 100

Alles over InspireMe -Zweefdeurkast Kledingkast met Spiegel Garderobekast met planken en kledingstangMONO 100

4.5/5

Deze InspireMe -Zweefdeurkast Kledingkast met Spiegel Garderobekast met planken en kledingstangMONO 100 past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 206 cm hoogte, 100 cm breedte en 62 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties InspireMe -Zweefdeurkast Kledingkast met Spiegel Garderobekast met planken en kledingstangMONO 100

KleurWIT
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank7 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving InspireMe -Zweefdeurkast Kledingkast met Spiegel Garderobekast met planken en kledingstangMONO 100

De InspireMe Zweefdeurkast is de perfecte aanvulling op elke slaapkamer. Met een moderne uitstraling en strakke lijnen, voegt deze kledingkast een vleugje stijl toe aan elke ruimte. De kast is voorzien van zweefdeuren, wat betekent dat u geen extra ruimte nodig heeft voor het openen van de deuren. Dit maakt het ideaal voor kleinere kamers of appartementen. De kast is uitgerust met een ruime kledingstang, waardoor u al uw kleding netjes kunt ophangen. Daarnaast zijn er ook planken aanwezig, waardoor u uw kleding, schoenen en accessoires georganiseerd kunt opbergen. Met de handige spiegel aan de buitenkant van de kastdeur kunt u uw outfit in één oogopslag bekijken. De afmetingen van de kast zijn 100 cm breed, 62 cm diep en 206 cm hoog, waardoor er voldoende ruimte is voor al uw kleding en persoonlijke bezittingen. Met de InspireMe Zweefdeurkast creëert u niet alleen een opgeruimde en georganiseerde slaapkamer, maar ook een stijlvolle en moderne uitstraling. Het tijdloze ontwerp past bij elke interieurstijl en de hoogwaardige materialen zorgen voor een duurzame en stevige kast. Voeg wat elegantie en functionaliteit toe aan uw slaapkamer met deze prachtige kledingkast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze InspireMe -Zweefdeurkast Kledingkast met Spiegel Garderobekast met planken en kledingstangMONO 100

De InspireMe -Zweefdeurkast Kledingkast met Spiegel Garderobekast met planken en kledingstangMONO 100 is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De InspireMe -Zweefdeurkast Kledingkast met Spiegel Garderobekast met planken en kledingstangMONO 100 heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 100 cm
Diepte: 62 cm
Hoogte: 206 cm

De InspireMe -Zweefdeurkast Kledingkast met Spiegel Garderobekast met planken en kledingstangMONO 100 is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur WIT. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze InspireMe -Zweefdeurkast Kledingkast met Spiegel Garderobekast met planken en kledingstangMONO 100 is 7 kg.