1. Kast slaapkamer
  2. Interiax Kledingkast ‘Amelie’ 3 deuren Sonoma

Alles over Interiax Kledingkast 'Amelie' 3 deuren Sonoma

4.5/5

Deze Interiax Kledingkast 'Amelie' 3 deuren Sonoma past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 180 cm hoogte, 120 cm breedte en 54 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Interiax Kledingkast 'Amelie' 3 deuren Sonoma

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Interiax Kledingkast 'Amelie' 3 deuren Sonoma

De Interiax Kledingkast 'Amelie' met 3 deuren in Sonoma is een prachtige en functionele toevoeging aan elke slaapkamer. Met zijn ruime opbergruimte en stijlvolle ontwerp, biedt deze kledingkast de perfecte oplossing voor het organiseren van al je kleding en accessoires. De kledingkast Amelie heeft drie deuren, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je kledingstukken. Daarnaast is de kast voorzien van een kledingroede en maar liefst vier kleine legplanken, perfect voor het opbergen van je favoriete accessoires. Of het nu gaat om schoenen, tassen of sieraden, je kunt alles netjes en georganiseerd bewaren. Gemaakt van hoogwaardig spaanplaat en afgewerkt met een decor van Sonoma eik, straalt deze kledingkast elegantie en duurzaamheid uit. Het Sonoma eikdecor geeft een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor de kast naadloos past bij elke interieurstijl. Bovendien is de kledingkast Amelie eenvoudig te monteren en wordt deze geleverd met een duidelijke montagehandleiding. Kortom, met de Interiax Kledingkast 'Amelie' 3 deuren Sonoma haal je een praktische en stijlvolle opbergoplossing in huis!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Interiax Kledingkast 'Amelie' 3 deuren Sonoma

De Interiax Kledingkast 'Amelie' 3 deuren Sonoma is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Interiax Kledingkast 'Amelie' 3 deuren Sonoma heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 120 cm
Diepte: 54 cm
Hoogte: 180 cm

De Interiax Kledingkast 'Amelie' 3 deuren Sonoma is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Interiax Kledingkast 'Amelie' 3 deuren Sonoma is .