1. Kast slaapkamer
  2. Interiax Opbergkast ‘Amelie’ 2 deuren en 4 legplanken Grijze eik

Alles over Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Grijze eik

4.5/5

Deze Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Grijze eik past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 180 cm hoogte, 80 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Grijze eik

KleurGrijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Grijze eik

De Interiax Opbergkast 'Amelie' met 2 deuren en 4 legplanken in de kleur Grijze eik is een praktische en stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Deze robuuste kast is vervaardigd van hoogwaardig spaanplaat en heeft een prachtig decor van grijze eik, wat zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. De kast is voorzien van 2 deuren met elegante zilverkleurige handgrepen, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de ruime opbergruimte binnenin. Hier treft u maar liefst 4 legplanken aan, waardoor u voldoende ruimte heeft om uw kleding, accessoires of andere spullen georganiseerd op te bergen. Of u nu een extra kledingkast nodig heeft of behoefte heeft aan extra opbergruimte in uw woonkamer, deze kast biedt de perfecte oplossing. Met zijn landelijke stijl past de Interiax Opbergkast 'Amelie' moeiteloos in ieder interieur. Of u nu een modern, klassiek of industrieel interieur heeft, deze kast voegt een vleugje charme en functionaliteit toe aan elke ruimte. Creëer een opgeruimde en sfeervolle omgeving met deze veelzijdige opbergkast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Grijze eik

De Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Grijze eik is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Grijze eik heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 80 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 180 cm

De Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Grijze eik is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Grijze eik is .