1. Kast slaapkamer
  2. Interiax Opbergkast ‘Amelie’ 2 deuren en 4 legplanken Sonoma

Alles over Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Sonoma

4.5/5

Deze Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Sonoma past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 180 cm hoogte, 60 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Sonoma

KleurHoutskleur
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Sonoma

De Interiax Opbergkast 'Amelie' is een praktische toevoeging aan uw huis. Met zijn slanke ontwerp past deze kast perfect in een berging of een kleine slaapkamer. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over rommel, want deze opbergkast biedt voldoende ruimte om al uw spullen georganiseerd te houden. De kast is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat en is afgewerkt met een prachtig sonoma eik decor. Dit geeft de kast een warme en natuurlijke uitstraling. De twee deuren zijn voorzien van zilverkleurige handgrepen, waardoor ze gemakkelijk te openen en te sluiten zijn. Binnenin vindt u maar liefst vier ruime legplanken. Hier kunt u uw kleding, boeken, speelgoed of andere spullen netjes opbergen. De landelijke stijl van deze opbergkast zorgt ervoor dat hij perfect past in elk interieur, of het nu modern, klassiek of industrieel is. Met de Interiax Opbergkast 'Amelie' haalt u niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Maak komaf met rommel en geniet van een georganiseerde en opgeruimde ruimte met deze prachtige opbergkast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Sonoma

De Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Sonoma is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Sonoma heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 60 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 180 cm

De Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Sonoma is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Houtskleur. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Interiax Opbergkast 'Amelie' 2 deuren en 4 legplanken Sonoma is .