1. Kast slaapkamer
  2. Interiax Opbergkast ‘Amelie’ 3 Deuren en 8 Legplanken Grijze Eik

Alles over Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 Deuren en 8 Legplanken Grijze Eik

4.5/5

Deze Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 Deuren en 8 Legplanken Grijze Eik past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 180 cm hoogte, 120 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 Deuren en 8 Legplanken Grijze Eik

KleurGrijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 Deuren en 8 Legplanken Grijze Eik

De Interiax Opbergkast 'Amelie' is een prachtig meubelstuk dat niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur. Met zijn drie deuren en acht legplanken biedt deze opbergkast voldoende ruimte om al je spullen netjes georganiseerd te houden. Of het nu gaat om kleding, boeken, speelgoed of andere persoonlijke bezittingen, de Amelie opbergkast zorgt ervoor dat alles een eigen plek heeft. De opbergkast is gemaakt van hoogwaardig hout met een grijze eiken afwerking, waardoor hij een moderne en tijdloze uitstraling heeft. Met zijn afmetingen van 180x120x40cm past de kast perfect in elke ruimte, of het nu in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer is. Bovendien is de opbergkast voorzien van stevige deuren en legplanken, zodat je erop kunt vertrouwen dat je spullen veilig en stabiel worden bewaard. Met de Interiax Opbergkast 'Amelie' haal je niet alleen een praktisch meubelstuk in huis, maar ook een stukje elegantie en stijl. Creëer een opgeruimde en georganiseerde omgeving zonder concessies te doen aan de esthetiek van je interieur. Bestel vandaag nog deze opbergkast en geniet van de vele mogelijkheden die het biedt om je huis op een smaakvolle manier te decoreren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 Deuren en 8 Legplanken Grijze Eik

De Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 Deuren en 8 Legplanken Grijze Eik is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 Deuren en 8 Legplanken Grijze Eik heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 120 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 180 cm

De Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 Deuren en 8 Legplanken Grijze Eik is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 Deuren en 8 Legplanken Grijze Eik is .