1. Kast slaapkamer
  2. Interiax Opbergkast ‘Amelie’ 3 deuren en 8 legplanken Sonoma

Alles over Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 deuren en 8 legplanken Sonoma

4.5/5

Deze Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 deuren en 8 legplanken Sonoma past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 180 cm hoogte, 120 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 deuren en 8 legplanken Sonoma

KleurHoutskleur
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 deuren en 8 legplanken Sonoma

De Interiax Opbergkast 'Amelie' is een duurzame en functionele kast met 3 deuren en 8 legplanken, waardoor je voldoende opbergruimte hebt. Met een totale breedte van 120 cm biedt deze kast ruimte voor al je spullen. Achter de linkse en middelste deur bevinden zich 4 brede legplanken, terwijl de rechtse deur nog eens 4 legplanken heeft. Bovendien kunnen 2 van de 4 legplanken in hoogte worden versteld, zodat je de kast naar wens kunt indelen. Deze opbergkast is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met een decor in sonoma eik, waardoor hij een stijlvolle en natuurlijke uitstraling heeft. De zilverkleurige handgrepen geven de kast een moderne touch. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt in je dressing of berging, deze opbergkast is de ideale oplossing. Dankzij de ruime indeling en het stevige ontwerp kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen. Zeg vaarwel tegen ruimtegebrek en verwelkom de Interiax Opbergkast 'Amelie' in jouw interieur!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 deuren en 8 legplanken Sonoma

De Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 deuren en 8 legplanken Sonoma is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 deuren en 8 legplanken Sonoma heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 120 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 180 cm

De Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 deuren en 8 legplanken Sonoma is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Houtskleur. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Interiax Opbergkast 'Amelie' 3 deuren en 8 legplanken Sonoma is .