1. Kast slaapkamer
  2. Interiax Opbergkast ‘Mila’ 1 deur en 4 legplanken Sonoma

Alles over Interiax Opbergkast 'Mila' 1 deur en 4 legplanken Sonoma

4.5/5

Deze Interiax Opbergkast 'Mila' 1 deur en 4 legplanken Sonoma past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 180 cm hoogte, 40 cm breedte en 42 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Interiax Opbergkast 'Mila' 1 deur en 4 legplanken Sonoma

KleurHoutskleur
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Interiax Opbergkast 'Mila' 1 deur en 4 legplanken Sonoma

Voor een opgeruimde en georganiseerde garage of bergruimte is de Interiax Opbergkast 'Mila' de perfecte keuze! Met zijn praktische ontwerp en doordachte functionaliteit zorgt deze opbergkast ervoor dat al je spullen netjes worden opgeborgen. Met 1 deur en 4 ruime legplanken binnenin biedt de kast voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden. De opbergkast heeft een breedte van 40 cm, waardoor hij gemakkelijk in elke hoek van je garage of bergruimte past. Hij is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat, waardoor hij duurzaam en stevig is. De Sonoma afwerking geeft de kast een moderne en stijlvolle uitstraling, waardoor hij perfect past bij elk interieur. Of je nu gereedschap, huishoudelijke artikelen of seizoensgebonden items wilt opbergen, de Interiax Opbergkast 'Mila' is de ideale oplossing. Met zijn slimme ontwerp en ruime opbergruimte helpt hij je om je ruimte georganiseerd en overzichtelijk te houden. Vergeet rommelige garages en ongeorganiseerde bergruimtes - met de Interiax Opbergkast 'Mila' creëer je een opgeruimde en functionele ruimte waarin je gemakkelijk al je spullen kunt vinden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Interiax Opbergkast 'Mila' 1 deur en 4 legplanken Sonoma

De Interiax Opbergkast 'Mila' 1 deur en 4 legplanken Sonoma is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Interiax Opbergkast 'Mila' 1 deur en 4 legplanken Sonoma heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 40 cm
Diepte: 42 cm
Hoogte: 180 cm

De Interiax Opbergkast 'Mila' 1 deur en 4 legplanken Sonoma is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Houtskleur. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Interiax Opbergkast 'Mila' 1 deur en 4 legplanken Sonoma is .