1. Kast gang
  2. Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout

Alles over Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout

4.5/5

Deze Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 0 cm hoogte, 0 cm breedte en 0 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout

Het Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout is een praktisch en stijlvol meubelstuk dat perfect is voor elk interieur. Gemaakt van hoogwaardig spaanplaat, is dit kastje duurzaam en stevig. Met zijn slimme ontwerp en handige wielen, kan het gemakkelijk worden verplaatst naar elke gewenste plek in uw huis. Dit kastje is voorzien van 3 ruime lades waarin u al uw spullen netjes kunt opbergen. Of het nu gaat om kleding, boeken, speelgoed of andere persoonlijke bezittingen, dit kastje biedt voldoende opbergruimte. Dankzij de soepele wielen kunt u het kastje moeiteloos verplaatsen, zelfs wanneer de lades vol zijn. Het Cavalier kastje op wielen heeft een eenvoudig en elegant ontwerp dat perfect past bij elk interieur. De natuurlijke houtkleur geeft een warme en gezellige uitstraling aan uw kamer. Met afmetingen van 33 x 29,5 x 80,5 cm past dit kastje gemakkelijk in elke hoek van uw huis. Of u het nu in de slaapkamer, woonkamer, studeerkamer of zelfs in de keuken plaatst, dit kastje zal zeker een functie vervullen en tegelijkertijd een vleugje stijl toevoegen aan uw interieur.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout

De Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout is een Ladekast en dit is een Dichte kast.

De Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 0 cm
Diepte: 0 cm
Hoogte: 0 cm

De Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout is .