1. Kast gang
  2. Kastje Op Wielen Margot Bamboe

Alles over Kastje Op Wielen Margot Bamboe

4.5/5

Deze Kastje Op Wielen Margot Bamboe past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 91 cm hoogte, 41 cm breedte en 41 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Kastje Op Wielen Margot Bamboe

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Kastje Op Wielen Margot Bamboe

Het Kastje Op Wielen Margot Bamboe is een prachtige toevoeging aan je keuken of badkamer. Gemaakt van hoogwaardig bamboehout, straalt dit kastje een natuurlijke look en warme kleur uit die perfect past bij elk interieur. Met zijn compacte afmetingen van 41 x 41 x 91 cm biedt het kastje voldoende opbergruimte in de 3 handige laden. Of je nu je keukengerei, handdoeken of andere benodigdheden wilt opbergen, dit kastje is de ideale oplossing. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je het kastje eenvoudig verplaatsen en op elke gewenste plek neerzetten. Het bamboehout is niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook zeer stevig en bestand tegen vocht. Hierdoor is het kastje ook uitermate geschikt voor de badkamer, waar het een rustgevende en natuurlijke sfeer creëert. Let op: dit artikel kan helaas niet worden verzonden naar de Waddeneilanden in Nederland. Maar waar je ook woont, dit Kastje Op Wielen Margot Bamboe zal ongetwijfeld een stijlvolle en functionele toevoeging zijn aan jouw interieur.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Kastje Op Wielen Margot Bamboe

De Kastje Op Wielen Margot Bamboe is een Ladekast en dit is een Dichte kast.

De Kastje Op Wielen Margot Bamboe heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 41 cm
Diepte: 41 cm
Hoogte: 91 cm

De Kastje Op Wielen Margot Bamboe is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Kastje Op Wielen Margot Bamboe is .