1. Kast woonkamer
  2. Kinderboekenkast

Alles over Kinderboekenkast

4.5/5

Deze Kinderboekenkast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 70 cm hoogte, 63 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Kinderboekenkast

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank50 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Kinderboekenkast

De kinderboekenkast met 3 vakken en een uittrekbare speelgoedkist is een handige opbergoplossing voor kinderboeken en speelgoed. Deze kast, gemaakt van stevig hout, zorgt ervoor dat de woonkamer en kinderkamer netjes blijven. Maar dat is niet alles, deze kast draagt ook bij aan de ontwikkeling van kinderen op een speelse manier. Met de kinderboekenkast kunnen peuters voor het eerst zelfstandig omgaan met boeken. Ze kunnen zelf kiezen welk boek ze willen lezen en leren ook hoe ze deze weer netjes kunnen opruimen. Het is belangrijk dat boeken altijd binnen handbereik zijn, vooral voor educatieve doeleinden. Daarnaast zorgen de schattige dierenstickers op de kast voor inspiratie en stimuleren ze de fantasie van de kinderen. De kinderboekenkast is ontworpen met afgeronde hoeken en kantelbeveiliging, waardoor de veiligheid van de kinderen gewaarborgd is. Daarnaast kan deze organizer ook gebruikt worden voor het opbergen van tijdschriften, als alternatief gebruik. Met deze veelzijdige kinderboekenkast blijven boeken en speelgoed altijd georganiseerd en toegankelijk voor kinderen, terwijl het ook een leuke toevoeging is aan de kinderkamer.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Kinderboekenkast

De Kinderboekenkast is een Boekenkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Kinderboekenkast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 63 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 70 cm

De Kinderboekenkast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Kinderboekenkast is 50 kg.