1. Kast slaapkamer
  2. Kledingkast BadkamermeubelHout 4 lades en deur

Alles over Kledingkast BadkamermeubelHout 4 lades en deur

4.5/5

Deze Kledingkast BadkamermeubelHout 4 lades en deur past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 81 cm hoogte, 55 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Kledingkast BadkamermeubelHout 4 lades en deur

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank13.7 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Kledingkast BadkamermeubelHout 4 lades en deur

Deze prachtige kledingkast, speciaal ontworpen voor de badkamer, is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar stijl en functionaliteit. Met zijn vier ruime lades en een handige deur biedt dit badkamermeubel voldoende opbergruimte voor al je kledingstukken, ondergoed en sokken. De kledingkast is gemaakt van hoogwaardig hout, wat zorgt voor een duurzaam en stevig meubelstuk. Het houten frame geeft de kast een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor hij perfect past bij elke badkamerstijl. Bovendien is de kast voorzien van een stijlvolle handgreep, waardoor het openen en sluiten een fluitje van een cent is. Naast zijn functionele eigenschappen is deze kledingkast ook een esthetische toevoeging aan je badkamer. De strakke lijnen en het minimalistische ontwerp zorgen voor een moderne en elegante uitstraling. Met zijn slanke formaat past de kast zelfs in de kleinste badkamers, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van je ruimte. Kortom, deze QUVIO kledingkast is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle opbergoplossing voor de badkamer.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Kledingkast BadkamermeubelHout 4 lades en deur

De Kledingkast BadkamermeubelHout 4 lades en deur is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Kledingkast BadkamermeubelHout 4 lades en deur heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 55 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 81 cm

De Kledingkast BadkamermeubelHout 4 lades en deur is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Kledingkast BadkamermeubelHout 4 lades en deur is 13.7 kg.