1. Kast slaapkamer
  2. Kledingkast Bergen 3 schuifdeuren Kledingkast met spiegel Planken Kledingroede 200 cm- Artisan Ruime

Alles over Kledingkast Bergen 3 schuifdeuren Kledingkast met spiegel Planken Kledingroede 200 cm- Artisan Ruime

4.5/5

Deze Kledingkast Bergen 3 schuifdeuren Kledingkast met spiegel Planken Kledingroede 200 cm- Artisan Ruime past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 215 cm hoogte, 200 cm breedte en 58 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Kledingkast Bergen 3 schuifdeuren Kledingkast met spiegel Planken Kledingroede 200 cm- Artisan Ruime

KleurZwart | Artisan
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank20 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Kledingkast Bergen 3 schuifdeuren Kledingkast met spiegel Planken Kledingroede 200 cm- Artisan Ruime

De Kledingkast Bergen met 3 schuifdeuren is de ideale oplossing om jouw ruimte georganiseerd te houden. Deze kast biedt voldoende ruimte met zijn ruime planken en een kledingroede waar je gemakkelijk jouw jurken, pakken, bovenkleding en overhemden aan kunt hangen. Aan de voorkant van de kast bevindt zich een handige spiegel, waardoor je jezelf met gemak kunt bewonderen voordat je de deur uitgaat. Wat deze kledingkast echt uniek maakt, zijn de decoratieve horizontale strepen in zilver die het meubelstuk een stijlvolle uitstraling geven. Met zijn verschuifbare deuren hoef je geen extra ruimte vrij te maken om de kast te openen, wat het perfect maakt voor een kleine kamer of een smalle gang. De BERGEN schuifkast combineert functionaliteit met een uniek design, waardoor het een prachtige toevoeging is aan elk interieur. Met een afmeting van 200 cm hoog, biedt deze kledingkast voldoende ruimte voor al jouw kleding en accessoires. De Artisan Ruime collectie staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking en duurzame materialen, waardoor je verzekerd bent van een kwaliteitsproduct. Kies voor de Kledingkast Bergen 3 schuifdeuren met spiegel en geniet van een georganiseerde en stijlvolle ruimte in jouw huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Kledingkast Bergen 3 schuifdeuren Kledingkast met spiegel Planken Kledingroede 200 cm- Artisan Ruime

De Kledingkast Bergen 3 schuifdeuren Kledingkast met spiegel Planken Kledingroede 200 cm- Artisan Ruime is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Kledingkast Bergen 3 schuifdeuren Kledingkast met spiegel Planken Kledingroede 200 cm- Artisan Ruime heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 200 cm
Diepte: 58 cm
Hoogte: 215 cm

De Kledingkast Bergen 3 schuifdeuren Kledingkast met spiegel Planken Kledingroede 200 cm- Artisan Ruime is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart | Artisan. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Kledingkast Bergen 3 schuifdeuren Kledingkast met spiegel Planken Kledingroede 200 cm- Artisan Ruime is 20 kg.