1. Kast slaapkamer
  2. Kledingkast BeugenDraaideur Kast

Alles over Kledingkast BeugenDraaideur Kast

4.5/5

Deze Kledingkast BeugenDraaideur Kast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 196 cm hoogte, 120 cm breedte en 54 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Kledingkast BeugenDraaideur Kast

KleurGrijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Kledingkast BeugenDraaideur Kast

De Kledingkast BeugenDraaideur Kast is een absolute must-have voor elke slaapkamer. Met zijn donkergrijze kleur, die bijna zwart lijkt, en het prachtige eikenhouten accent, voegt deze kast een stijlvol element toe aan elke kamer. Deze kledingkast heeft een ruim interieur met voldoende opbergruimte voor al je kleding en accessoires. De draaideuren zorgen voor een gemakkelijke toegang tot je garderobe, terwijl de handige planken en kledingrails ervoor zorgen dat je je kleding netjes kunt ordenen. Daarnaast is deze kast niet alleen functioneel, maar ook van hoge kwaliteit. Gemaakt van duurzame materialen, is de Kledingkast BeugenDraaideur Kast ontworpen om lang mee te gaan. De stevige constructie en het moderne design zorgen ervoor dat deze kast een echte blikvanger is in elke slaapkamer. Of je nu een minimalistische stijl hebt of juist van een meer klassieke uitstraling houdt, de Kledingkast BeugenDraaideur Kast past perfect bij elke inrichting. Met zijn tijdloze ontwerp en elegante details is deze kast een prachtige aanvulling op elke kamer.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Kledingkast BeugenDraaideur Kast

De Kledingkast BeugenDraaideur Kast is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Kledingkast BeugenDraaideur Kast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 120 cm
Diepte: 54 cm
Hoogte: 196 cm

De Kledingkast BeugenDraaideur Kast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Kledingkast BeugenDraaideur Kast is .