1. Kast slaapkamer
  2. Kledingkast, draagbaar reksysteem, 20 kubussen, kast van kunststof met 3 kledingstangen, slaapkamerkast

Alles over Kledingkast, draagbaar reksysteem, 20 kubussen, kast van kunststof met 3 kledingstangen, slaapkamerkast

4.5/5

Deze Kledingkast, draagbaar reksysteem, 20 kubussen, kast van kunststof met 3 kledingstangen, slaapkamerkast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 180 cm hoogte, 142 cm breedte en 45 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Kledingkast, draagbaar reksysteem, 20 kubussen, kast van kunststof met 3 kledingstangen, slaapkamerkast

Kleurzwart | wit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Kledingkast, draagbaar reksysteem, 20 kubussen, kast van kunststof met 3 kledingstangen, slaapkamerkast

Beschrijving van het product: "De draagbare kledingkast is een must-have voor elke slaapkamer. Met zijn 20 kubussen biedt het voldoende ruimte om al je kleding netjes op te bergen. De kast is gemaakt van hoogwaardig PP-kunststof, ABS-kunststof en ijzerdraad, waardoor het duurzaam en stevig is. Met de bijgevoegde schroeven en pluggen kan de kast veilig aan de muur worden bevestigd, waardoor het nog stabieler wordt. Elk vak heeft een maximale belastbaarheid van 10 kg, waardoor je al je kleding en accessoires gemakkelijk kunt opbergen. Deze kledingkast heeft een extra groot volume, omdat de diepte van elk rooster is verhoogd van 35 cm naar 45 cm. Dit zorgt voor nog meer ruimte om je kleding op te bergen. De kubussen hebben de afmetingen 35 x 35 x 45 cm (b x h x d), waardoor er genoeg ruimte is voor al je kledingstukken. Dankzij de verhoogde voetaansluiting is de garderobe duurzamer en stabieler. Bovendien is het rek vochtbestendig, waardoor het perfect is voor gebruik in de slaapkamer. De kubussen hebben deuren die stof en vuil buiten houden, terwijl de kast van PP-platen waterdicht, vochtbestendig, schimmelbestendig en stofafstotend is. Hierdoor blijft je kleding altijd schoon en netjes.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Kledingkast, draagbaar reksysteem, 20 kubussen, kast van kunststof met 3 kledingstangen, slaapkamerkast

De Kledingkast, draagbaar reksysteem, 20 kubussen, kast van kunststof met 3 kledingstangen, slaapkamerkast is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Kledingkast, draagbaar reksysteem, 20 kubussen, kast van kunststof met 3 kledingstangen, slaapkamerkast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 142 cm
Diepte: 45 cm
Hoogte: 180 cm

De Kledingkast, draagbaar reksysteem, 20 kubussen, kast van kunststof met 3 kledingstangen, slaapkamerkast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur zwart | wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Kledingkast, draagbaar reksysteem, 20 kubussen, kast van kunststof met 3 kledingstangen, slaapkamerkast is 10 kg.