1. Kast slaapkamer
  2. Kledingkast kinderkamer legplanken en hanggedeelte -hoog

Alles over Kledingkast kinderkamer legplanken en hanggedeelte -hoog

4.5/5

Deze Kledingkast kinderkamer legplanken en hanggedeelte -hoog past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 120 cm hoogte, 75 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Kledingkast kinderkamer legplanken en hanggedeelte -hoog

KleurWit met hanggedeelte
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Kledingkast kinderkamer legplanken en hanggedeelte -hoog

Deze hoogwaardige en stevige witte kledingkast is een praktische opbergoplossing voor de kinderkamer. Als u niet genoeg ruimte heeft voor een grote kledingkast, dan is deze kast de perfecte oplossing. Gemaakt van kwalitatief meubelpaneel, biedt deze kast 4 opbergvakken met 3 legplanken en een hanggedeelte voor kleding. Met een hoogte van 120 cm, een breedte van 75 cm en een diepte van 40 cm past deze kast gemakkelijk in elke kamer. De witte kleur past goed bij elk interieur. Bij de levering zijn alle benodigde montageonderdelen en een handleiding inbegrepen. De kast wordt geleverd in 2 pakketten, zodat u deze gemakkelijk kunt monteren. Deze kledingkast biedt niet alleen voldoende opbergruimte, maar is ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Met zijn praktische indeling kunt u de kleding van uw kinderen gemakkelijk organiseren en opbergen. Creëer een opgeruimde en georganiseerde kinderkamer met deze kledingkast met legplanken en hanggedeelte.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Kledingkast kinderkamer legplanken en hanggedeelte -hoog

De Kledingkast kinderkamer legplanken en hanggedeelte -hoog is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Kledingkast kinderkamer legplanken en hanggedeelte -hoog heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 75 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 120 cm

De Kledingkast kinderkamer legplanken en hanggedeelte -hoog is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit met hanggedeelte. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Kledingkast kinderkamer legplanken en hanggedeelte -hoog is .