1. Kast slaapkamer
  2. Kledingkast Nesbyen

Alles over Kledingkast Nesbyen

4.5/5

Deze Kledingkast Nesbyen past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een in de volgende afmetingen: 129 cm hoogte, 90 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Kledingkast Nesbyen

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Kledingkast Nesbyen

Met de Kledingkast Nesbyen haal je niet alleen een praktisch, maar ook een stijlvol meubelstuk in huis. Deze kledingkast is niet alleen snel en eenvoudig op te zetten, maar biedt ook voldoende opbergruimte voor al je kleding en accessoires. Dankzij de stevige constructie en hoogwaardige materialen is deze kledingkast duurzaam en gaat hij jarenlang mee. De Kledingkast Nesbyen is voorzien van een handige kapstok, waardoor je gemakkelijk je jassen en andere kledingstukken kunt ophangen. Daarnaast beschikt de kast over 4 open vakken, waar je bijvoorbeeld je schoenen, tassen of opgevouwen kleding kunt neerleggen. Hierdoor heb je al je spullen overzichtelijk bij elkaar en kun je ze snel en gemakkelijk vinden. Naast zijn functionaliteit is de Kledingkast Nesbyen ook een echte eyecatcher in je interieur. Het strakke en tijdloze design past perfect in zowel moderne als klassieke interieurstijlen. Bovendien kun je de kast eenvoudig personaliseren door bijvoorbeeld leuke manden of opbergdozen in de open vakken te plaatsen. Zo creëer je niet alleen extra opbergruimte, maar geef je de kast ook een persoonlijke touch. Kortom, met de Kledingkast Nesbyen haal je een praktische, stabiele en stijlvolle oplossing in huis om al je kleding en accessoires op te bergen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Kledingkast Nesbyen

De Kledingkast Nesbyen is een Kledingkast en dit is een .

De Kledingkast Nesbyen heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 90 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 129 cm

De Kledingkast Nesbyen is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Kledingkast Nesbyen is .