1. Kast slaapkamer
  2. Kledingkast Schuifdeuren Spiegel en lades L 240 cm- BODIL Lx Hx D

Alles over Kledingkast Schuifdeuren Spiegel en lades L 240 cm- BODIL Lx Hx D

4.5/5

Deze Kledingkast Schuifdeuren Spiegel en lades L 240 cm- BODIL Lx Hx D past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een in de volgende afmetingen: 231 cm hoogte, 240 cm breedte en 53 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Kledingkast Schuifdeuren Spiegel en lades L 240 cm- BODIL Lx Hx D

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Kledingkast Schuifdeuren Spiegel en lades L 240 cm- BODIL Lx Hx D

Bovendien heeft deze kledingkast schuifdeuren met een prachtige spiegel, waardoor u uzelf kunt bewonderen terwijl u uw outfit samenstelt. De spiegel zorgt ook voor een ruimtelijk gevoel in de kamer, waardoor deze kast perfect is voor kleine ruimtes. De kast is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een afmeting van L 240 cm x B x H x D. Met zijn strakke en moderne design past deze kast perfect in elke slaapkamer of inloopkast. Bovendien is de kast verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw interieur past. Met zijn praktische indeling en ruime opbergruimte is deze kledingkast een must-have voor iedereen die van een georganiseerde en stijlvolle slaapkamer houdt. Bestel vandaag nog en geniet van een opgeruimd en modieus huis!

Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Kledingkast Schuifdeuren Spiegel en lades L 240 cm- BODIL Lx Hx D

De Kledingkast Schuifdeuren Spiegel en lades L 240 cm- BODIL Lx Hx D is een Kledingkast en dit is een .

De Kledingkast Schuifdeuren Spiegel en lades L 240 cm- BODIL Lx Hx D heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 240 cm
Diepte: 53 cm
Hoogte: 231 cm

De Kledingkast Schuifdeuren Spiegel en lades L 240 cm- BODIL Lx Hx D is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Kledingkast Schuifdeuren Spiegel en lades L 240 cm- BODIL Lx Hx D is .