1. Kast slaapkamer
  2. Kledingkast schuine wand zolder slaapkamer open hanggedeelte en legplanken opbergkast geschikt voor schuine wanden

Alles over Kledingkast schuine wand zolder slaapkamer open hanggedeelte en legplanken opbergkast geschikt voor schuine wanden

4.5/5

Deze Kledingkast schuine wand zolder slaapkamer open hanggedeelte en legplanken opbergkast geschikt voor schuine wanden past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 100 cm hoogte, 100 cm breedte en 50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Kledingkast schuine wand zolder slaapkamer open hanggedeelte en legplanken opbergkast geschikt voor schuine wanden

KleurWit - open hang en legplanken
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Kledingkast schuine wand zolder slaapkamer open hanggedeelte en legplanken opbergkast geschikt voor schuine wanden

Deze kledingkast is speciaal ontworpen voor ruimtes met een schuine wand, zoals zolderslaapkamers of studentenkamers. De kast is uitgerust met legplanken en een hanggedeelte, waardoor je gemakkelijk je kleding, schoenen en andere items kunt opbergen. Dankzij het praktische ontwerp bespaar je veel ruimte in de kamer. Deze witte opbergkast heeft een aflopende hoek die begint op ongeveer 68,5 cm hoogte en schuin afloopt met een hoek van ongeveer 45 graden. De afmetingen van de kast zijn 100 cm breed, 100 cm hoog en 50 cm diep. Hierdoor past hij perfect tegen of onder een schuine wand, schuin dak of schuine hoek. Bij de levering van deze kast ontvang je ook een montage-instructie en alle benodigde onderdelen. De kast wordt geleverd in 2 pakketten, zodat je hem gemakkelijk kunt monteren. Vul jouw ruimte praktisch en stijlvol in met deze functionele en ruimtebesparende kledingkast!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Kledingkast schuine wand zolder slaapkamer open hanggedeelte en legplanken opbergkast geschikt voor schuine wanden

De Kledingkast schuine wand zolder slaapkamer open hanggedeelte en legplanken opbergkast geschikt voor schuine wanden is een Kledingkast en dit is een Open kast.

De Kledingkast schuine wand zolder slaapkamer open hanggedeelte en legplanken opbergkast geschikt voor schuine wanden heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 100 cm
Diepte: 50 cm
Hoogte: 100 cm

De Kledingkast schuine wand zolder slaapkamer open hanggedeelte en legplanken opbergkast geschikt voor schuine wanden is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit - open hang en legplanken. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Kledingkast schuine wand zolder slaapkamer open hanggedeelte en legplanken opbergkast geschikt voor schuine wanden is .