1. Kast slaapkamer
  2. Kledingkast Victor MDFSchuifdeuren Hang-legkastEiken Houtlook Met 2 Legplanken en 2 Roedes

Alles over Kledingkast Victor MDFSchuifdeuren Hang-legkastEiken Houtlook Met 2 Legplanken en 2 Roedes

4.5/5

Deze Kledingkast Victor MDFSchuifdeuren Hang-legkastEiken Houtlook Met 2 Legplanken en 2 Roedes past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 195 cm hoogte, 125 cm breedte en 58 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Kledingkast Victor MDFSchuifdeuren Hang-legkastEiken Houtlook Met 2 Legplanken en 2 Roedes

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Kledingkast Victor MDFSchuifdeuren Hang-legkastEiken Houtlook Met 2 Legplanken en 2 Roedes

De kledingkast Victor is een praktische en stijlvolle toevoeging aan elke slaapkamer. Met zijn eenvoudig ontwerp past hij moeiteloos bij verschillende kleuren en stijlen. De kast is voorzien van 2 schuifdeuren met een paneel in het midden, wat zorgt voor een mooie verdeling in 3 vlakken. Het paneel heeft een wit eiken structuur, wat de kast een speels uiterlijk geeft zonder dat het te druk wordt. De kledingkast Victor is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Hij is uitgerust met 2 legplanken en 2 roedes, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je kleding en accessoires. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een set deurdempers te bestellen, waarmee je een luxe softclose systeem aan de kast toevoegt. Hierdoor sluiten de deuren altijd zacht en geruisloos, wat zorgt voor extra comfort en gebruiksgemak. Met de kledingkast Victor haal je een kwaliteitsproduct in huis dat zowel praktisch als stijlvol is. Dankzij zijn veelzijdige ontwerp en handige indeling is deze kast een echte aanwinst voor elke slaapkamer.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Kledingkast Victor MDFSchuifdeuren Hang-legkastEiken Houtlook Met 2 Legplanken en 2 Roedes

De Kledingkast Victor MDFSchuifdeuren Hang-legkastEiken Houtlook Met 2 Legplanken en 2 Roedes is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Kledingkast Victor MDFSchuifdeuren Hang-legkastEiken Houtlook Met 2 Legplanken en 2 Roedes heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 125 cm
Diepte: 58 cm
Hoogte: 195 cm

De Kledingkast Victor MDFSchuifdeuren Hang-legkastEiken Houtlook Met 2 Legplanken en 2 Roedes is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Kledingkast Victor MDFSchuifdeuren Hang-legkastEiken Houtlook Met 2 Legplanken en 2 Roedes is .