1. Kast slaapkamer
  2. Kledingkast wand zolder kledingrek muur dak ruimtebesparend

Alles over Kledingkast wand zolder kledingrek muur dak ruimtebesparend

4.5/5

Deze Kledingkast wand zolder kledingrek muur dak ruimtebesparend past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 100 cm hoogte, 100 cm breedte en 50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Kledingkast wand zolder kledingrek muur dak ruimtebesparend

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Kledingkast wand zolder kledingrek muur dak ruimtebesparend

Deze witte opbergkast is de perfecte oplossing voor het opbergen van kleding en andere items. Het is speciaal ontworpen om geplaatst te worden tegen of onder een schuine wand, een schuin dak, een schuine muur of in een schuine hoek. Of je nu een zolder, slaapkamer, kantoor of studentenkamer hebt met een schuin aflopende muur of wand, deze opbergkast is ideaal om deze ruimte praktisch en ruimtebesparend in te richten. De kast is afgeschuind en wordt geleverd met een variabel in lengte in te stellen kledingstang van 46 cm tot 81 cm. Hierdoor kun je jouw kleding gemakkelijk ophangen en organiseren. De afmetingen van de kast zijn 100 cm breed, 100 cm hoog en 50 cm diep, waardoor het voldoende ruimte biedt voor al je kleding en andere spullen. Bij de levering van de opbergkast ontvang je een montage instructie en alle benodigde onderdelen. Zo kun je de kast eenvoudig en snel in elkaar zetten. De witte kleur van de kast zorgt voor een frisse en moderne uitstraling in elke ruimte. Creëer een opgeruimde en georganiseerde omgeving met deze praktische en ruimtebesparende opbergkast!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Kledingkast wand zolder kledingrek muur dak ruimtebesparend

De Kledingkast wand zolder kledingrek muur dak ruimtebesparend is een Kledingkast en dit is een Open kast.

De Kledingkast wand zolder kledingrek muur dak ruimtebesparend heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 100 cm
Diepte: 50 cm
Hoogte: 100 cm

De Kledingkast wand zolder kledingrek muur dak ruimtebesparend is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Kledingkast wand zolder kledingrek muur dak ruimtebesparend is .