1. Kast slaapkamer
  2. Kledingkasten -kledingkast 150

Alles over Kledingkasten -kledingkast 150

4.5/5

Deze Kledingkasten -kledingkast 150 past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een in de volgende afmetingen: 180 cm hoogte, 90 cm breedte en 50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Kledingkasten -kledingkast 150

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Kledingkasten -kledingkast 150

De kledingkast 150 is een stijlvolle toevoeging aan elke slaapkamer. Met zijn gelamineerde spaanplaat fronten en zijkanten straalt deze kledingkast een hoge kwaliteit en aantrekkelijkheid uit. De zorgvuldige afwerking zorgt voor een verfijnde uitstraling die elke ruimte verfraait. Wat deze kledingkast echt onderscheidt, is de duurzaamheid die wordt geboden door de ABS bedekking van de randen. Dit zorgt ervoor dat de kast bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage, waardoor hij jarenlang meegaat. Of je nu kleding, accessoires of andere persoonlijke bezittingen wilt opbergen, deze kledingkast biedt voldoende ruimte en functionaliteit. Met zijn strakke ontwerp en hoogwaardige materialen is de kledingkast 150 een must-have voor iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle opbergoplossing. Investeer in deze kledingkast en geniet van een georganiseerde en mooie slaapkameromgeving.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Kledingkasten -kledingkast 150

De Kledingkasten -kledingkast 150 is een Kledingkast en dit is een .

De Kledingkasten -kledingkast 150 heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 90 cm
Diepte: 50 cm
Hoogte: 180 cm

De Kledingkasten -kledingkast 150 is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Kledingkasten -kledingkast 150 is .