1. Kast slaapkamer
  2. kledingkasten Slaapkamer-kledingkast Met Spiegel-Zwart Eiken

Alles over kledingkasten Slaapkamer-kledingkast Met Spiegel-Zwart Eiken

4.5/5

Deze kledingkasten Slaapkamer-kledingkast Met Spiegel-Zwart Eiken past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 180 cm hoogte, 90 cm breedte en 50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties kledingkasten Slaapkamer-kledingkast Met Spiegel-Zwart Eiken

Kleurzwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving kledingkasten Slaapkamer-kledingkast Met Spiegel-Zwart Eiken

Onze kledingkasten zijn de perfecte aanvulling op elke slaapkamer. Met hun elegante en moderne ontwerp zullen ze zeker een stijlvolle sfeer creëren in jouw kamer. Deze specifieke kledingkast is uitgerust met een handige spiegel in een prachtige zwarte eikenhouten afwerking. De spiegel voegt niet alleen een decoratief element toe, maar is ook functioneel voor het bekijken van je outfits voordat je de deur uitgaat. Wat deze kledingkast echt uniek maakt, is het TIP-ON kastdeursysteem. Met slechts een lichte druk op de voorkant opent de kastdeur automatisch, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je kleding en accessoires. Dit systeem is zowel praktisch als esthetisch, omdat er geen handgrepen of knoppen nodig zijn, waardoor het strakke ontwerp behouden blijft. Deze kledingkast biedt voldoende opbergruimte voor al je kleding, schoenen en andere persoonlijke spullen. Met meerdere planken en een kledingstang kun je je items georganiseerd en netjes houden. De hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat deze kledingkast lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Creëer een stijlvolle en georganiseerde slaapkamer met onze kledingkasten Slaapkamer-kledingkast Met Spiegel-Zwart Eiken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze kledingkasten Slaapkamer-kledingkast Met Spiegel-Zwart Eiken

De kledingkasten Slaapkamer-kledingkast Met Spiegel-Zwart Eiken is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De kledingkasten Slaapkamer-kledingkast Met Spiegel-Zwart Eiken heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 90 cm
Diepte: 50 cm
Hoogte: 180 cm

De kledingkasten Slaapkamer-kledingkast Met Spiegel-Zwart Eiken is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze kledingkasten Slaapkamer-kledingkast Met Spiegel-Zwart Eiken is .