1. Kast slaapkamer
  2. KledingkastMet Spiegel 133cm-Schuifdeuren-2 Lades

Alles over KledingkastMet Spiegel 133cm-Schuifdeuren-2 Lades

4.5/5

Deze KledingkastMet Spiegel 133cm-Schuifdeuren-2 Lades past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 216 cm hoogte, 133 cm breedte en 60 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties KledingkastMet Spiegel 133cm-Schuifdeuren-2 Lades

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving KledingkastMet Spiegel 133cm-Schuifdeuren-2 Lades

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe kledingkast, is het van groot belang om de tijd te nemen en de perfecte kast te vinden. Deze kledingkast voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Niet alleen is deze kast prachtig om te zien, maar ook uiterst praktisch in gebruik. Je wilt immers een kast die voldoende ruimte biedt voor al jouw kleding en accessoires, en tegelijkertijd gemakkelijk te gebruiken is. Deze kledingkast is ontworpen met jou in gedachten. Deze stijlvolle kledingkast is gemaakt van hoogwaardig antraciet materiaal en heeft twee schuifdeuren met een handige spiegel. De kast heeft een breedte van 133 cm en een indrukwekkende hoogte van 216 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al jouw outfits. Maar dat is nog niet alles! Deze kast is ook voorzien van twee handige lades, waardoor je nog meer opbergruimte hebt voor jouw waardevolle spullen. Of je nu een man of een vrouw bent, deze kledingkast is perfect voor iedereen. Met deze kledingkast haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een prachtig decoratief element. De strakke lijnen en het tijdloze ontwerp passen perfect bij elke interieurstijl. Of je nu een moderne, klassieke of industriële inrichting hebt, deze kledingkast zal zich naadloos aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Dus waar wacht je nog op?

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze KledingkastMet Spiegel 133cm-Schuifdeuren-2 Lades

De KledingkastMet Spiegel 133cm-Schuifdeuren-2 Lades is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De KledingkastMet Spiegel 133cm-Schuifdeuren-2 Lades heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 133 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 216 cm

De KledingkastMet Spiegel 133cm-Schuifdeuren-2 Lades is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze KledingkastMet Spiegel 133cm-Schuifdeuren-2 Lades is .