1. Kast gang
  2. Ladekast, kast, 7 stoffen lades met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintageLTS137B01

Alles over Ladekast, kast, 7 stoffen lades met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintageLTS137B01

4.5/5

Deze Ladekast, kast, 7 stoffen lades met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintageLTS137B01 past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 85 cm hoogte, 28.50 cm breedte en 98 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Ladekast, kast, 7 stoffen lades met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintageLTS137B01

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Ladekast, kast, 7 stoffen lades met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintageLTS137B01

Industriële stijl is helemaal in op dit moment. Deze kast, genaamd Ladekast, kast, 7 stoffen lades met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintageLTS137B01, combineert een zwart metalen frame, rustieke MDF panelen en zwarte handgrepen om een stoere industriële uitstraling te creëren. Deze kast zal zeker de aandacht trekken in elke kamer. Naast het aantrekkelijke uiterlijk is deze ladekast ook praktisch ontworpen. Dankzij de handgrepen van metaal is het gemakkelijk om deze kast door de gang of woonkamer te schuiven. Bovendien hebben de lades opstaande randen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw foto's of decoraties eraf vallen. Deze ladekast heeft doordachte details die het gebruik ervan nog gemakkelijker maken. Met 3 kleine lades en 4 grote lades biedt deze kast voldoende ruimte om verschillende soorten kleding op te bergen. De handgrepen maken het openen en sluiten van de lades kinderspel. Maar deze kast biedt meer dan alleen een mooi uiterlijk. De bodempanelen zijn gemaakt van duurzaam Oxford-stof en de zijpanelen zijn gemaakt van vliesstof, waardoor de laden slijtvast zijn en een lange levensduur hebben. Deze kast zal nog vele jaren bij je zijn en je spullen veilig opbergen. Bij aankoop van deze ladekast krijg je niet alleen de kast zelf, maar ook.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Ladekast, kast, 7 stoffen lades met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintageLTS137B01

De Ladekast, kast, 7 stoffen lades met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintageLTS137B01 is een Ladekast en dit is een Dichte kast.

De Ladekast, kast, 7 stoffen lades met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintageLTS137B01 heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 28.50 cm
Diepte: 98 cm
Hoogte: 85 cm

De Ladekast, kast, 7 stoffen lades met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintageLTS137B01 is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Ladekast, kast, 7 stoffen lades met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintageLTS137B01 is .