1. Kast gang
  2. Ladekast Met Stoffen Lades, Opbergkast Met 6 Lades, İndustriële Stijl, Stalen Frame, Dienblad, Voor Slaapkamer, Hal

Alles over Ladekast Met Stoffen Lades, Opbergkast Met 6 Lades, İndustriële Stijl, Stalen Frame, Dienblad, Voor Slaapkamer, Hal

4.5/5

Deze Ladekast Met Stoffen Lades, Opbergkast Met 6 Lades, İndustriële Stijl, Stalen Frame, Dienblad, Voor Slaapkamer, Hal past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 71 cm hoogte, 80 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Ladekast Met Stoffen Lades, Opbergkast Met 6 Lades, İndustriële Stijl, Stalen Frame, Dienblad, Voor Slaapkamer, Hal

KleurBruin, Wit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Ladekast Met Stoffen Lades, Opbergkast Met 6 Lades, İndustriële Stijl, Stalen Frame, Dienblad, Voor Slaapkamer, Hal

Deze ladekast met stoffen lades is de perfecte aanvulling op elke slaapkamer of hal. Met zijn industriële stijl en stalen frame straalt dit meubelstuk een moderne en trendy sfeer uit. De ladekast is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat, staal en niet-geweven stof, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een stijlvolle uitstraling heeft. Met zijn afmetingen van 30 x 80 x 71 cm (D x B x H) biedt deze opbergkast voldoende ruimte om al je spullen georganiseerd te houden. Elke lade heeft een maximaal statisch draagvermogen van 3 kg, terwijl het blad een maximale statische draagkracht heeft van 15 kg. Het totale maximale statische draagvermogen van de ladekast bedraagt 33 kg. Of je nu kleding, accessoires of andere persoonlijke bezittingen wilt opbergen, deze ladekast biedt voldoende ruimte en functionaliteit. Bovendien is hij gemakkelijk te monteren en te reinigen, waardoor hij ideaal is voor drukke huishoudens. Voeg een vleugje industriële stijl toe aan je interieur met deze prachtige ladekast met stoffen lades.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Ladekast Met Stoffen Lades, Opbergkast Met 6 Lades, İndustriële Stijl, Stalen Frame, Dienblad, Voor Slaapkamer, Hal

De Ladekast Met Stoffen Lades, Opbergkast Met 6 Lades, İndustriële Stijl, Stalen Frame, Dienblad, Voor Slaapkamer, Hal is een Ladekast en dit is een Dichte kast.

De Ladekast Met Stoffen Lades, Opbergkast Met 6 Lades, İndustriële Stijl, Stalen Frame, Dienblad, Voor Slaapkamer, Hal heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 80 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 71 cm

De Ladekast Met Stoffen Lades, Opbergkast Met 6 Lades, İndustriële Stijl, Stalen Frame, Dienblad, Voor Slaapkamer, Hal is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Ladekast Met Stoffen Lades, Opbergkast Met 6 Lades, İndustriële Stijl, Stalen Frame, Dienblad, Voor Slaapkamer, Hal is .