1. Kast slaapkamer
  2. LifestyleFurn Nachtkastje Novy Mangohout met 1 lade

Alles over LifestyleFurn Nachtkastje Novy Mangohout met 1 lade

4.5/5

Deze LifestyleFurn Nachtkastje Novy Mangohout met 1 lade past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een in de volgende afmetingen: 62 cm hoogte, 35 cm breedte en 35 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties LifestyleFurn Nachtkastje Novy Mangohout met 1 lade

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving LifestyleFurn Nachtkastje Novy Mangohout met 1 lade

Dit prachtige LifestyleFurn Nachtkastje Novy Mangohout met 1 lade is een absolute must-have voor een stijlvolle slaapkamer. Het kastje is gemaakt van hoogwaardig mangohout dat is behandeld met een elegante zwarte finish. Hierdoor past het perfect bij elk interieur, of het nu modern, industrieel of landelijk is. Het nachtkastje heeft niet alleen een strak design, maar biedt ook voldoende opbergruimte. Met zijn enkele lade en open vak kun je gemakkelijk je persoonlijke spullen en nachtelijke benodigdheden binnen handbereik houden. De lade is voorzien van een soepel lopend railsysteem, waardoor deze moeiteloos opent en sluit. Het mangohout is met uiterste zorg glad geschuurd, waardoor het een vlekkeloos oppervlak heeft gekregen. Dit geeft het nachtkastje een luxueuze uitstraling en maakt het tegelijkertijd duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Voeg dit tijdloze meubelstuk toe aan je slaapkamer en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze LifestyleFurn Nachtkastje Novy Mangohout met 1 lade

De LifestyleFurn Nachtkastje Novy Mangohout met 1 lade is een Nachtkastje en dit is een .

De LifestyleFurn Nachtkastje Novy Mangohout met 1 lade heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 35 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 62 cm

De LifestyleFurn Nachtkastje Novy Mangohout met 1 lade is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze LifestyleFurn Nachtkastje Novy Mangohout met 1 lade is .