1. Kast woonkamer
  2. Lina Boekenkast Wolkenontwerp met 3 niveaus voor kinderen

Alles over Lina Boekenkast Wolkenontwerp met 3 niveaus voor kinderen

4.5/5

Deze Lina Boekenkast Wolkenontwerp met 3 niveaus voor kinderen past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 100 cm hoogte, 18 cm breedte en 18 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Lina Boekenkast Wolkenontwerp met 3 niveaus voor kinderen

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Lina Boekenkast Wolkenontwerp met 3 niveaus voor kinderen

Met de Lina Boekenkast Wolkenontwerp kunnen kinderen hun boeken en speelgoed op een georganiseerde en stijlvolle manier opbergen. Deze unieke boekenkast heeft een schattig wolkenontwerp dat perfect past bij de fantasierijke wereld van kinderen. De boekenkast is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft drie ruime legplanken waar kinderen al hun favoriete boeken en speelgoed kunnen plaatsen. De stevige rand aan de voorkant van elke plank zorgt ervoor dat alles netjes op zijn plaats blijft staan, zelfs als er enthousiast door de boeken wordt gebladerd. Met afmetingen van 58 cm x 100 cm x 18 cm is deze boekenkast perfect geschikt voor elke kinderkamer. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de boekenkast in een hoek of tegen een muur te plaatsen, waardoor er voldoende ruimte overblijft om te spelen en te bewegen. Daarnaast voegt het wolkenontwerp een vleugje speelsheid en charme toe aan de kamer van uw kind. Met de Lina Boekenkast Wolkenontwerp kunnen kinderen hun eigen persoonlijke bibliotheek creëren en tegelijkertijd hun kamer netjes en georganiseerd houden. Het is een perfecte aanvulling op elke kinderkamer en stimuleert kinderen om van lezen en spelen te genieten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Lina Boekenkast Wolkenontwerp met 3 niveaus voor kinderen

De Lina Boekenkast Wolkenontwerp met 3 niveaus voor kinderen is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De Lina Boekenkast Wolkenontwerp met 3 niveaus voor kinderen heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 18 cm
Diepte: 18 cm
Hoogte: 100 cm

De Lina Boekenkast Wolkenontwerp met 3 niveaus voor kinderen is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Lina Boekenkast Wolkenontwerp met 3 niveaus voor kinderen is 10 kg.