1. Kast woonkamer
  2. Lina TV-Meubel met 2 Rekken en 1 Deur Afmetingen

Alles over Lina TV-Meubel met 2 Rekken en 1 Deur Afmetingen

4.5/5

Deze Lina TV-Meubel met 2 Rekken en 1 Deur Afmetingen past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 60 cm hoogte, 39 cm breedte en 60 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Lina TV-Meubel met 2 Rekken en 1 Deur Afmetingen

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Lina TV-Meubel met 2 Rekken en 1 Deur Afmetingen

De Lina TV-Meubelkast met 2 rekken en 1 deur is een must-have voor elke moderne woonkamer. Met zijn slanke en eigentijdse ontwerp voegt deze kast een vleugje stijl toe aan uw interieur. Maar deze kast is niet alleen mooi, het is ook zeer functioneel. Met de twee ruime rekken kunt u al uw entertainmentapparatuur georganiseerd en binnen handbereik houden. Of het nu gaat om uw dvd-speler, gameconsole of geluidsinstallatie, alles past perfect in deze kast. Daarnaast is er ook een handige deur waarachter u uw dvd's, cd's of andere persoonlijke spullen kunt opbergen. Maar deze TV-meubelkast biedt meer dan alleen opbergruimte. Het is ook een ideale plek om uw favoriete decoratieve items tentoon te stellen. Plaats uw fotolijsten, boeken of planten op de bovenkant van de kast en voeg een persoonlijk tintje toe aan uw woonruimte. De Lina TV-Meubelkast met 2 rekken en 1 deur is niet alleen een praktische oplossing voor uw entertainmentbehoeften, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Lina TV-Meubel met 2 Rekken en 1 Deur Afmetingen

De Lina TV-Meubel met 2 Rekken en 1 Deur Afmetingen is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De Lina TV-Meubel met 2 Rekken en 1 Deur Afmetingen heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 39 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 60 cm

De Lina TV-Meubel met 2 Rekken en 1 Deur Afmetingen is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Lina TV-Meubel met 2 Rekken en 1 Deur Afmetingen is .