1. Kast woonkamer
  2. Lowander 3×4 vakkenkast ‘Messina’- Kledingkast kunststof Roomdivider

Alles over Lowander 3x4 vakkenkast 'Messina'- Kledingkast kunststof Roomdivider

4.5/5

Deze Lowander 3x4 vakkenkast 'Messina'- Kledingkast kunststof Roomdivider past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Vakkenkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 148 cm hoogte, 111 cm breedte en 37 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Lowander 3x4 vakkenkast 'Messina'- Kledingkast kunststof Roomdivider

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank20 kg
Type kastVakkenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Lowander 3x4 vakkenkast 'Messina'- Kledingkast kunststof Roomdivider

Heeft u snel een kledingkast nodig voor al uw kleding en schoenen? Dan is de Lowander 3x4 vakkenkast 'Messina' de perfecte oplossing voor u. Met deze ruime kast kunt u al uw kleding en schoenen netjes opbergen op de afsluitbare legplanken. De kast is gemaakt van hoogwaardig kunststof en bestaat uit handige 35x35 panelen. Het beste van alles is dat u de kast zelf eenvoudig in elkaar kunt zetten, zonder dat u gereedschap nodig heeft. De Lowander vakkenkast 'Messina' is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De kast is uitgevoerd in een mooie witte kleur, waardoor hij in elk interieur past. Naast het gebruik als kledingkast, is deze veelzijdige kast ook ideaal als roomdivider. U kunt er twee ruimtes in uw huis mee afscheiden, waardoor u meer privacy creëert. Of u nu thuis bent of op reis, deze kast is een handige en trendy toevoeging aan uw interieur. Wacht niet langer en geef uw kleding en schoenen de opbergruimte die ze verdienen met de Lowander 3x4 vakkenkast 'Messina'!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Lowander 3x4 vakkenkast 'Messina'- Kledingkast kunststof Roomdivider

De Lowander 3x4 vakkenkast 'Messina'- Kledingkast kunststof Roomdivider is een Vakkenkast en dit is een Dichte kast.

De Lowander 3x4 vakkenkast 'Messina'- Kledingkast kunststof Roomdivider heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 111 cm
Diepte: 37 cm
Hoogte: 148 cm

De Lowander 3x4 vakkenkast 'Messina'- Kledingkast kunststof Roomdivider is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Lowander 3x4 vakkenkast 'Messina'- Kledingkast kunststof Roomdivider is 20 kg.