1. Kast woonkamer
  2. Massief Houten Kinderboekenrek 5 laags 62cm×76cm×28cm- Natuurlijk Beige Boekenkast voor kinderen Bookcase

Alles over Massief Houten Kinderboekenrek 5 laags 62cm×76cm×28cm- Natuurlijk Beige Boekenkast voor kinderen Bookcase

4.5/5

Deze Massief Houten Kinderboekenrek 5 laags 62cm×76cm×28cm- Natuurlijk Beige Boekenkast voor kinderen Bookcase past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 76 cm hoogte, 62 cm breedte en 28 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Massief Houten Kinderboekenrek 5 laags 62cm×76cm×28cm- Natuurlijk Beige Boekenkast voor kinderen Bookcase

KleurMassief Houten Kinderboekenrek 5 laags - 62cm×76cm×28cm (B×H×D) - Natuurlijk Beige
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Massief Houten Kinderboekenrek 5 laags 62cm×76cm×28cm- Natuurlijk Beige Boekenkast voor kinderen Bookcase

Met het Massief Houten Kinderboekenrek 5 laags in natuurlijk beige, haalt u een stijlvolle en functionele boekenkast in huis voor uw kinderen. Met de afmetingen van 62cm×76cm×28cm biedt dit boekenrek voldoende ruimte om al hun favoriete boeken netjes op te bergen. Het hoogwaardige massief houten materiaal zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een warme en gezellige uitstraling in de kinderkamer. Het natuurlijk beige kleurenschema past moeiteloos bij elk interieur en voegt een vleugje speelsheid toe aan de ruimte. Dankzij de kindvriendelijke hoogte kunnen uw kinderen gemakkelijk zelf hun boeken uit het rek halen en weer terugplaatsen. Dit stimuleert hun zelfstandigheid en bevordert hun liefde voor lezen. Bovendien helpt dit boekenrek ook bij het organiseren van de boekencollectie van uw kinderen, waardoor er meer ruimte ontstaat in de kamer. Met het Massief Houten Kinderboekenrek 5 laags in natuurlijk beige haalt u niet alleen een praktische kast in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de kinderkamer. Laat uw kinderen genieten van een opgeruimde en georganiseerde leeshoek met deze prachtige boekenkast!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Massief Houten Kinderboekenrek 5 laags 62cm×76cm×28cm- Natuurlijk Beige Boekenkast voor kinderen Bookcase

De Massief Houten Kinderboekenrek 5 laags 62cm×76cm×28cm- Natuurlijk Beige Boekenkast voor kinderen Bookcase is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De Massief Houten Kinderboekenrek 5 laags 62cm×76cm×28cm- Natuurlijk Beige Boekenkast voor kinderen Bookcase heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 62 cm
Diepte: 28 cm
Hoogte: 76 cm

De Massief Houten Kinderboekenrek 5 laags 62cm×76cm×28cm- Natuurlijk Beige Boekenkast voor kinderen Bookcase is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Massief Houten Kinderboekenrek 5 laags - 62cm×76cm×28cm (B×H×D) - Natuurlijk Beige. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Massief Houten Kinderboekenrek 5 laags 62cm×76cm×28cm- Natuurlijk Beige Boekenkast voor kinderen Bookcase is 10 kg.