1. Kast woonkamer
  2. Mazazu Kast Kast met deuren Industrieel Hout/Metaal- 100x33x80

Alles over Mazazu Kast Kast met deuren Industrieel Hout/Metaal- 100x33x80

4.5/5

Deze Mazazu Kast Kast met deuren Industrieel Hout/Metaal- 100x33x80 past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 80 cm hoogte, 101 cm breedte en 33 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Mazazu Kast Kast met deuren Industrieel Hout/Metaal- 100x33x80

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank30 kg
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Mazazu Kast Kast met deuren Industrieel Hout/Metaal- 100x33x80

Dit industriële dressoir is de perfecte aanvulling op uw interieur. Met zijn stoere houten en metalen ontwerp geeft de Mazazu Kast een unieke industriële uitstraling aan elke ruimte. De afmetingen van 100x33x80 maken het een compacte opbergoplossing die ideaal is voor zowel kleine als grote kamers. Het meest opvallende kenmerk van dit dressoir is het gemak waarmee het kan worden gemonteerd. Geen gedoe meer met ingewikkelde instructies en ontbrekende onderdelen. De Mazazu Kast wordt geleverd met duidelijk gelabelde onderdelen en gedetailleerde instructies, zodat u het in een mum van tijd in elkaar kunt zetten. U hoeft geen uren te verspillen aan het monteren van meubels, want met dit dressoir kunt u het klusje klaren voordat het etenstijd is. Niet alleen is dit dressoir praktisch, het biedt ook voldoende opbergruimte voor al uw spullen. Met zijn ruime kasten en deuren kunt u al uw waardevolle bezittingen netjes en georganiseerd opbergen. Of u nu uw boeken, servies of decoratieve items wilt opbergen, deze kast heeft genoeg ruimte om aan al uw behoeften te voldoen. Dus waar wacht u nog op? Voeg een vleugje industriële stijl toe aan uw interieur met de Mazazu Kast Kast met deuren Industrieel Hout/Metaal- 100x33x80. Een combinatie van functionaliteit en esthetiek, dit dressoir zal zeker de a.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Mazazu Kast Kast met deuren Industrieel Hout/Metaal- 100x33x80

De Mazazu Kast Kast met deuren Industrieel Hout/Metaal- 100x33x80 is een Dressoir en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Mazazu Kast Kast met deuren Industrieel Hout/Metaal- 100x33x80 heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 101 cm
Diepte: 33 cm
Hoogte: 80 cm

De Mazazu Kast Kast met deuren Industrieel Hout/Metaal- 100x33x80 is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Mazazu Kast Kast met deuren Industrieel Hout/Metaal- 100x33x80 is 30 kg.