1. Kast woonkamer
  2. Meubel Square Boekenkast TRON- Opbergkast Boekenplank

Alles over Meubel Square Boekenkast TRON- Opbergkast Boekenplank

4.5/5

Deze Meubel Square Boekenkast TRON- Opbergkast Boekenplank past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 162 cm hoogte, 90 cm breedte en 25 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubel Square Boekenkast TRON- Opbergkast Boekenplank

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank15 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubel Square Boekenkast TRON- Opbergkast Boekenplank

Breng een stijlvolle en gezellige sfeer in jouw woonkamer met de prachtige wandkast van Meubel Square. Deze opbergkast, genaamd TRON, is een echte eyecatcher in elke ruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een elegante afwerking in een mooie matte zwarte kleur. Met voldoende opbergruimte voor al jouw boeken, tijdschriften en andere persoonlijke spullen, is deze boekenkast niet alleen praktisch, maar ook een geweldige toevoeging aan jouw interieur. Met zijn strakke en moderne design past hij perfect in elke woonstijl. Daarnaast is de TRON ook geschikt als decoratieve wandkast, waar je jouw favoriete foto's, planten en andere decoratieve items kunt tentoonstellen. Met zijn stevige constructie en duurzame materialen is deze boekenkast niet alleen een verrijking voor jouw woonkamer, maar ook een investering voor de lange termijn. De TRON boekenkast van Meubel Square is de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en kwaliteit. Creëer een unieke en gezellige sfeer in jouw huis met deze prachtige opbergkast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubel Square Boekenkast TRON- Opbergkast Boekenplank

De Meubel Square Boekenkast TRON- Opbergkast Boekenplank is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De Meubel Square Boekenkast TRON- Opbergkast Boekenplank heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 90 cm
Diepte: 25 cm
Hoogte: 162 cm

De Meubel Square Boekenkast TRON- Opbergkast Boekenplank is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubel Square Boekenkast TRON- Opbergkast Boekenplank is 15 kg.