1. Kast woonkamer
  2. Meubel Square Dressoir SINDI- EikenScandinavische stijl Commode Kast

Alles over Meubel Square Dressoir SINDI- EikenScandinavische stijl Commode Kast

4.5/5

Deze Meubel Square Dressoir SINDI- EikenScandinavische stijl Commode Kast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 75 cm hoogte, 150 cm breedte en 45 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubel Square Dressoir SINDI- EikenScandinavische stijl Commode Kast

KleurBruin, Wit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank40 kg
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubel Square Dressoir SINDI- EikenScandinavische stijl Commode Kast

Het Meubel Square Dressoir SINDI is een prachtige commode kast die jouw interieur een Scandinavische flair geeft. Met zijn strakke lijnen en minimalistische design is dit dressoir de perfecte keuze voor liefhebbers van eenvoud en rust in hun interieur. Gemaakt van hoogwaardig eikenhout, straalt dit dressoir kwaliteit en duurzaamheid uit. Dit dressoir biedt niet alleen een stijlvolle opbergoplossing, maar is ook functioneel. Met zijn ruime lades en kastjes kun je al je spullen netjes opruimen en georganiseerd houden. Of je nu kleding, boeken, servies of andere persoonlijke bezittingen wilt opbergen, dit dressoir biedt voldoende opbergruimte om aan al je behoeften te voldoen. Naast zijn praktische functie is dit dressoir ook een echte blikvanger in elke ruimte. De warme kleur van het eikenhout en het moderne ontwerp zorgen ervoor dat dit dressoir naadloos past in zowel klassieke als eigentijdse interieurs. Creëer een gezellige sfeer in je woonkamer, slaapkamer of hal met dit prachtige meubelstuk. Het Meubel Square Dressoir SINDI is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en stijlvolle toevoeging aan hun interieur.

Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubel Square Dressoir SINDI- EikenScandinavische stijl Commode Kast

De Meubel Square Dressoir SINDI- EikenScandinavische stijl Commode Kast is een Dressoir en dit is een Dichte kast.

De Meubel Square Dressoir SINDI- EikenScandinavische stijl Commode Kast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 150 cm
Diepte: 45 cm
Hoogte: 75 cm

De Meubel Square Dressoir SINDI- EikenScandinavische stijl Commode Kast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubel Square Dressoir SINDI- EikenScandinavische stijl Commode Kast is 40 kg.