1. Kast woonkamer
  2. Meubella Dressoir Acuna Mat- Eiken

Alles over Meubella Dressoir Acuna Mat- Eiken

4.5/5

Deze Meubella Dressoir Acuna Mat- Eiken past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 74.80 cm hoogte, 238 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella Dressoir Acuna Mat- Eiken

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella Dressoir Acuna Mat- Eiken

Dressoir Acuna is de perfecte aanvulling op jouw moderne interieur. Deze opbergkast straalt klasse uit met zijn prachtige eiken kleur en matte zwarte accenten. Met vier openslaande deuren en acht opbergvakken biedt dit dressoir voldoende ruimte om al jouw spullen netjes op te bergen. Of het nu gaat om boeken, servies of andere persoonlijke items, je kunt alles georganiseerd houden met deze veelzijdige kast. Naast de vele opbergmogelijkheden heeft het Dressoir Acuna ook vier open schappen boven de deuren. Deze schappen bieden een perfecte plek om je favoriete decoratieve items tentoon te stellen. Denk aan foto's, planten of kunstwerken. Op deze manier kun je je persoonlijke stijl toevoegen aan je woonkamer en je interieur helemaal compleet maken. Met de Acuna collectie kun je je woonkamer naar een hoger niveau tillen. Combineer het dressoir met andere meubels uit dezelfde collectie, zoals een salontafel, tv-meubel of vitrinekast, voor een prachtig samenhangend geheel. Creëer een stijlvolle en functionele ruimte waarin je kunt ontspannen en genieten van je eigen persoonlijke stijl. Het Dressoir Acuna is de ultieme keuze voor iedereen die op zoek is naar een modern en praktisch meubelstuk met een tijdloze uitstraling.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella Dressoir Acuna Mat- Eiken

De Meubella Dressoir Acuna Mat- Eiken is een Dressoir en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Meubella Dressoir Acuna Mat- Eiken heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 238 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 74.80 cm

De Meubella Dressoir Acuna Mat- Eiken is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella Dressoir Acuna Mat- Eiken is .