1. Kast woonkamer
  2. Meubella Dressoir Asilento Mat

Alles over Meubella Dressoir Asilento Mat

4.5/5

Deze Meubella Dressoir Asilento Mat past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 60.50 cm hoogte, 140 cm breedte en 35 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella Dressoir Asilento Mat

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella Dressoir Asilento Mat

De Meubella Dressoir Asilento Mat is een eigentijdse opbergkast in een stijlvolle matzwarte kleur. Met zijn strakke en moderne uitstraling voegt deze kast een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Het dressoir heeft twee openslaande deuren die toegang bieden tot vier ruime opbergvakken. Ideaal voor het opbergen van al je spullen, van boeken en tijdschriften tot elektronica en andere persoonlijke bezittingen. Daarnaast is de kast voorzien van drie handige opberglades in het midden, waar je kleinere items netjes kunt organiseren. De Meubella Dressoir Asilento Mat staat op stijlvolle zilvergrijze pootjes die een extra vleugje klasse toevoegen. Maar als je de voorkeur geeft aan een zwevend effect, kun je ervoor kiezen om de pootjes niet te monteren en het dressoir aan de muur op te hangen. Dit veelzijdige meubelstuk is onderdeel van de uitgebreide Asilento collectie, waardoor je jouw woonkamer naar wens kunt inrichten en een complete look kunt creëren. Voeg stijl en functionaliteit toe aan je interieur met de Meubella Dressoir Asilento Mat!

Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella Dressoir Asilento Mat

De Meubella Dressoir Asilento Mat is een Dressoir en dit is een Dichte kast.

De Meubella Dressoir Asilento Mat heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 140 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 60.50 cm

De Meubella Dressoir Asilento Mat is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella Dressoir Asilento Mat is .