1. Kast woonkamer
  2. Meubella Dressoir Dolores Eikenmet lades

Alles over Meubella Dressoir Dolores Eikenmet lades

4.5/5

Deze Meubella Dressoir Dolores Eikenmet lades past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 77 cm hoogte, 154 cm breedte en 39 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella Dressoir Dolores Eikenmet lades

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella Dressoir Dolores Eikenmet lades

De Meubella Dressoir Dolores Eikenmet lades is een prachtig meubelstuk dat elke kamer een moderne uitstraling geeft. Met zijn eikenkleurige afwerking en mat zwarte ombouw is dit dressoir een echte eyecatcher. De kast is voorzien van twee deuren, die toegang bieden tot maar liefst vier ruime opbergvakken. Hier kunt u al uw spullen overzichtelijk en georganiseerd opbergen. Maar dat is nog niet alles! In het midden van het dressoir bevinden zich drie handige opberglades. Deze lades zijn perfect voor het opbergen van kleinere items, zoals sleutels, pennen en andere dagelijkse benodigdheden. Bovendien staat de kast op elegante zwarte pootjes, waardoor hij een luchtige en moderne uitstraling krijgt. Of u nu op zoek bent naar extra opbergruimte in uw woonkamer, slaapkamer of hal, het Meubella Dressoir Dolores Eikenmet lades is de perfecte keuze. Met zijn stijlvolle design en praktische indeling biedt dit dressoir niet alleen opbergruimte, maar ook een prachtige toevoeging aan uw interieur. Aarzel niet langer en haal dit geweldige meubelstuk vandaag nog in huis!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella Dressoir Dolores Eikenmet lades

De Meubella Dressoir Dolores Eikenmet lades is een Dressoir en dit is een Dichte kast.

De Meubella Dressoir Dolores Eikenmet lades heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 154 cm
Diepte: 39 cm
Hoogte: 77 cm

De Meubella Dressoir Dolores Eikenmet lades is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella Dressoir Dolores Eikenmet lades is .