1. Kast woonkamer
  2. Meubella Dressoir Marcos Eiken Antracietmet glas

Alles over Meubella Dressoir Marcos Eiken Antracietmet glas

4.5/5

Deze Meubella Dressoir Marcos Eiken Antracietmet glas past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze is een 40 cm in de volgende afmetingen: hoogte, 82 cm breedte en 165 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella Dressoir Marcos Eiken Antracietmet glas

KleurBruin, Grijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank3 kg
Type kast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella Dressoir Marcos Eiken Antracietmet glas

Het Meubella Dressoir Marcos Eiken Antracietmet glas is een absolute eyecatcher voor elk modern interieur. Deze prachtige designkast combineert de warmte van eikenhout met de stijlvolle uitstraling van antracietgrijs. Het dressoir is voorzien van drie openslaande deuren, waarachter ruime opbergvakken te vinden zijn. Een uniek detail van dit dressoir is dat de twee rechterdeuren zijn uitgevoerd in glas. Hierdoor wordt er een speels en luchtig effect gecreëerd, terwijl je toch je mooiste spullen kunt tentoonstellen. Om het geheel helemaal af te maken, staat het dressoir op elegante zwarte hoge poten. Dit zorgt voor een luchtige en moderne uitstraling. Of je nu een moderne, industriële of hotel-chique interieurstijl hebt, dit dressoir past perfect in elke setting. Bovendien biedt het Meubella Dressoir Marcos Eiken Antracietmet glas niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook voldoende opbergruimte voor al je spullen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella Dressoir Marcos Eiken Antracietmet glas

De Meubella Dressoir Marcos Eiken Antracietmet glas is een en dit is een 40 cm.

De Meubella Dressoir Marcos Eiken Antracietmet glas heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 82 cm
Diepte: 165 cm
Hoogte:

De Meubella Dressoir Marcos Eiken Antracietmet glas is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella Dressoir Marcos Eiken Antracietmet glas is 3 kg.