1. Kast woonkamer
  2. Meubella Dressoir Monaco Eiken

Alles over Meubella Dressoir Monaco Eiken

4.5/5

Deze Meubella Dressoir Monaco Eiken past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 80 cm hoogte, 140 cm breedte en 43 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella Dressoir Monaco Eiken

KleurGrijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank7 kg
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella Dressoir Monaco Eiken

Het Meubella Dressoir Monaco Eiken is een stijlvol en functioneel meubelstuk met veel opbergruimte. Dit dressoir is ontworpen met oog voor detail en is perfect geschikt voor zowel landelijke als moderne interieurs. De warme eikenhouten kleur en het strakke design zorgen voor een tijdloze uitstraling. Met drie ruime lades in het midden en deuren aan beide zijden biedt dit dressoir voldoende opbergmogelijkheden voor al je spullen. Achter de deuren bevinden zich handige legplanken waar je je persoonlijke bezittingen georganiseerd kunt opbergen. Het meubel is praktisch en gebruiksvriendelijk, dankzij het greeploze ontwerp van de deuren en lades. Dit zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling. Het Meubella Dressoir Monaco Eiken is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een functioneel en elegant meubelstuk. Plaats het in je woonkamer, slaapkamer of hal en geniet van de praktische opbergruimte en de verfijnde uitstraling. Het hoogwaardige eikenhout en de zorgvuldige afwerking garanderen een lange levensduur en een tijdloos design. Met dit dressoir haal je niet alleen een handige opbergoplossing in huis, maar ook een prachtig meubelstuk dat de sfeer in je interieur verhoogt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella Dressoir Monaco Eiken

De Meubella Dressoir Monaco Eiken is een Dressoir en dit is een Dichte kast.

De Meubella Dressoir Monaco Eiken heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 140 cm
Diepte: 43 cm
Hoogte: 80 cm

De Meubella Dressoir Monaco Eiken is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella Dressoir Monaco Eiken is 7 kg.