1. Kast slaapkamer
  2. Meubella Kledingkast Luxor- Eiken

Alles over Meubella Kledingkast Luxor- Eiken

4.5/5

Deze Meubella Kledingkast Luxor- Eiken past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 200 cm hoogte, 250 cm breedte en 62 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella Kledingkast Luxor- Eiken

KleurZwart | Eiken
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella Kledingkast Luxor- Eiken

De Meubella Kledingkast Luxor-Eiken is een absolute blikvanger in elke moderne slaapkamer. Met zijn elegante mat zwarte deuren en een warme eikenkleurige ombouw straalt deze garderobekast pure stijl en klasse uit. Deze ruime kledingkast beschikt over drie schuifdeuren, waarvan de linkse en rechtse zijn voorzien van stevige handgrepen. Het openen en sluiten van de deuren gaat soepel en geruisloos, waardoor je moeiteloos toegang hebt tot al je kleding en accessoires. Maar dat is nog niet alles! Zodra je de kledingkast opent, word je verrast door de overvloed aan opbergruimte. Met maar liefst 10 brede opbergvakken heb je voldoende plaats om je kleding, schoenen en andere persoonlijke spullen netjes georganiseerd te houden. Daarnaast zijn er ook 2 stangen aanwezig waar je jouw favoriete kledingstukken aan kunt ophangen, zodat ze kreukvrij blijven en altijd binnen handbereik zijn. Investeer in de Meubella Kledingkast Luxor-Eiken en geef je slaapkamer een upgrade naar een hoger niveau van elegantie en functionaliteit. Deze kledingkast is niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar biedt ook de perfecte oplossing voor het organiseren van al je kleding en accessoires.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella Kledingkast Luxor- Eiken

De Meubella Kledingkast Luxor- Eiken is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Meubella Kledingkast Luxor- Eiken heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 250 cm
Diepte: 62 cm
Hoogte: 200 cm

De Meubella Kledingkast Luxor- Eiken is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart | Eiken. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella Kledingkast Luxor- Eiken is 5 kg.