1. Kast slaapkamer
  2. Meubella Kledingkast Malibu

Alles over Meubella Kledingkast Malibu

4.5/5

Deze Meubella Kledingkast Malibu past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 197 cm hoogte, 113 cm breedte en 53 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella Kledingkast Malibu

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella Kledingkast Malibu

De Meubella Kledingkast Malibu is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle opbergoplossing. Met zijn elegante witte kleur voegt deze garderobekast een vleugje verfijning toe aan elke slaapkamer. Maar deze kast is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is ook zeer functioneel. De kledingkast is voorzien van twee openslaande deuren, beide met spiegels. Deze spiegels zijn niet alleen handig om je outfit te checken voordat je de deur uitgaat, maar ze creëren ook een gevoel van ruimte en licht in de kamer. Het interieur van de kast is slim ontworpen en biedt voldoende opbergruimte. Aan de rechterzijde vind je vijf open schappen waar je je gevouwen kleding of accessoires kunt plaatsen. Aan de linkerkant is er een stevige metalen stang om je kleding aan op te hangen, waardoor ze kreukvrij blijven. Boven de kledingstang bevindt zich nog een extra open schap, perfect om je schoenen of andere items op te bergen. Met zijn strakke design en slimme indeling is de Meubella Kledingkast Malibu niet alleen een praktische opbergoplossing, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw slaapkamer. Gegarandeerd dat deze kast je helpt om je kleding en accessoires netjes en georganiseerd te houden. Investeer in deze garderobekast en transformeer je slaapkamer in een geordende en.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella Kledingkast Malibu

De Meubella Kledingkast Malibu is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Meubella Kledingkast Malibu heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 113 cm
Diepte: 53 cm
Hoogte: 197 cm

De Meubella Kledingkast Malibu is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella Kledingkast Malibu is 5 kg.