1. Kast slaapkamer
  2. Meubella Kledingkast Savona

Alles over Meubella Kledingkast Savona

4.5/5

Deze Meubella Kledingkast Savona past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 199.80 cm hoogte, 200 cm breedte en 58.30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella Kledingkast Savona

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella Kledingkast Savona

De Meubella Kledingkast Savona is niet alleen een functionele kast, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Met zijn mat witte kleur voegt deze kledingkast een vleugje elegantie toe aan elke slaapkamer. De kast is uitgerust met 4 handige klapdeuren, waarvan de middelste deuren zijn voorzien van een stijlvolle spiegel. Het interieur van de kast is ontworpen met jouw behoeften in gedachten. De twee metalen stangen bieden voldoende ruimte om je kleding netjes op te hangen, terwijl de 2 grote opberglades en 3 brede legplanken extra opbergruimte bieden voor al je accessoires, schoenen en andere persoonlijke bezittingen. Of je nu een verzamelaar van designerkleding bent of gewoon een praktische opbergoplossing zoekt, deze kledingkast voldoet aan al je wensen. Met zijn strakke en moderne design past de Meubella Kledingkast Savona perfect bij elke interieurstijl. Of je nu een minimalistische of een meer klassieke inrichting hebt, deze kast zal zeker een blikvanger zijn in je slaapkamer. Durf te dromen van een georganiseerde en stijlvolle garderobe met de Garderobekast Savona!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella Kledingkast Savona

De Meubella Kledingkast Savona is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Meubella Kledingkast Savona heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 200 cm
Diepte: 58.30 cm
Hoogte: 199.80 cm

De Meubella Kledingkast Savona is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella Kledingkast Savona is .