1. Kast woonkamer
  2. Meubella TV-Meubel Asilento Mat

Alles over Meubella TV-Meubel Asilento Mat

4.5/5

Deze Meubella TV-Meubel Asilento Mat past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 32.50 cm hoogte, 180 cm breedte en 29.50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella TV-Meubel Asilento Mat

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella TV-Meubel Asilento Mat

De Meubella TV-Meubel Asilento Mat is een veelzijdig tv-meubel dat zowel staand als hangend gemonteerd kan worden. Dit unieke model bestaat uit één deel en is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met een matte zwarte melamine coating. Het tv-meubel staat elegant op zilvergrijze pootjes, maar als je liever een zwevend effect wilt creëren, kun je ervoor kiezen om de pootjes niet te monteren en het meubel aan de muur te hangen. Wat dit tv-meubel echt bijzonder maakt, zijn de twee stijlvolle klepdeuren. Achter deze deuren kun je al je multimedia-apparatuur en andere benodigdheden netjes en georganiseerd opbergen. Of je nu een moderne, industriële of hotelchique interieurstijl hebt, dit tv-meubel past perfect bij elke ambiance. De combinatie van het strakke design en het gebruik van de matte zwarte kleur geeft je interieur een eigentijdse uitstraling. Dit Meubella TV-Meubel Asilento Mat is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in je woonkamer. Met zijn veelzijdige montagemogelijkheden en stijlvolle design is dit meubel een must-have voor iedereen die op zoek is naar een uniek en hoogwaardig tv-meubel. Haal nu dit prachtige meubelstuk in huis en geniet van een perfect georganiseerde en stijlvolle entertainmentruimte.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella TV-Meubel Asilento Mat

De Meubella TV-Meubel Asilento Mat is een Tv meubel en dit is een Dichte kast, Met achterwand.

De Meubella TV-Meubel Asilento Mat heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 180 cm
Diepte: 29.50 cm
Hoogte: 32.50 cm

De Meubella TV-Meubel Asilento Mat is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella TV-Meubel Asilento Mat is .