1. Kast woonkamer
  2. Meubella TV-Meubel Bello Mat

Alles over Meubella TV-Meubel Bello Mat

4.5/5

Deze Meubella TV-Meubel Bello Mat past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 52 cm hoogte, 219 cm breedte en 45 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella TV-Meubel Bello Mat

KleurMat zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank40 kg
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella TV-Meubel Bello Mat

De Meubella TV-Meubel Bello Mat is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Met zijn strakke vormgeving en de kleur mat zwart, zorgt deze kast voor een moderne en stijlvolle uitstraling in uw woonkamer. De kast beschikt over één grote lade, waarachter zich twee opbergvakken bevinden. Hier kunt u gemakkelijk al uw apparatuur en andere spullen opbergen, zodat uw woonkamer altijd netjes en georganiseerd blijft. Naast de ruime opbergruimte biedt de Meubella TV-Meubel Bello Mat ook voldoende plek om uw apparatuur en andere accessoires te plaatsen. Boven op de lade en ernaast is er genoeg ruimte om uw televisie, gameconsole, dvd-speler en andere elektronische apparaten te plaatsen. Daarnaast kunt u ook uw favoriete decoratieve items, zoals foto's, planten of boeken, op de kast tentoonstellen. Met zijn tijdloze design en praktische indeling is de Meubella TV-Meubel Bello Mat de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante en functionele oplossing voor het opbergen van hun televisie en bijbehorende apparatuur. Creëer een stijlvolle en georganiseerde woonkamer met deze prachtige TV-meubel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella TV-Meubel Bello Mat

De Meubella TV-Meubel Bello Mat is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De Meubella TV-Meubel Bello Mat heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 219 cm
Diepte: 45 cm
Hoogte: 52 cm

De Meubella TV-Meubel Bello Mat is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Mat zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella TV-Meubel Bello Mat is 40 kg.