1. Kast woonkamer
  2. Meubella TV-Meubel Dolores Eiken- 153,4 cm

Alles over Meubella TV-Meubel Dolores Eiken- 153,4 cm

4.5/5

Deze Meubella TV-Meubel Dolores Eiken- 153,4 cm past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 50 cm hoogte, 153 cm breedte en 39 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Meubella TV-Meubel Dolores Eiken- 153,4 cm

KleurEiken | Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank2 kg
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Meubella TV-Meubel Dolores Eiken- 153,4 cm

Het Meubella TV-Meubel Dolores Eiken- 153,4 cm is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elk interieur. Deze moderne kast is voorzien van twee deuren met praktische opbergvakken aan de binnenkant. Daarnaast zijn er twee open schappen in het midden van het meubel, perfect voor het plaatsen van je audiovisuele apparatuur. Een handige functie van de TV-Meubel Dolores is het gat aan de achterzijde, waarmee je alle bedrading netjes kunt wegwerken. Zo blijft je entertainmenthoek opgeruimd en vrij van kabels. Het model is uitgevoerd in een stijlvolle mat zwarte kleur, gecombineerd met eikenkleurige push-to-open deuren. Bovendien zijn de deuren voorzien van een uniek zwart lijnenspel, waardoor het meubel een eigentijdse uitstraling krijgt. Met een lengte van 153,4 cm biedt dit TV-meubel voldoende ruimte voor al je entertainmentapparatuur en accessoires. Of je nu films kijkt, games speelt of gewoon ontspant met je favoriete tv-programma's, de Meubella TV-Meubel Dolores Eiken- 153,4 cm zorgt ervoor dat je alles georganiseerd en binnen handbereik hebt. Voeg een vleugje modern design toe aan je woonkamer met dit prachtige meubelstuk.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Meubella TV-Meubel Dolores Eiken- 153,4 cm

De Meubella TV-Meubel Dolores Eiken- 153,4 cm is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De Meubella TV-Meubel Dolores Eiken- 153,4 cm heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 153 cm
Diepte: 39 cm
Hoogte: 50 cm

De Meubella TV-Meubel Dolores Eiken- 153,4 cm is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Eiken | Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Meubella TV-Meubel Dolores Eiken- 153,4 cm is 2 kg.